[AUDIO] Examen greu în campionat pentru echipa de handbal CSM Reşiţa

 Liga Zimbrilor programează la acest sfârşit de săptămână etapa a 18-a, care se va desfăşura sub formă de turneu la Bucureşti. Handbaliştii rosso-neri antrenaţi de Radu Bote vor înfrunta de această dată puternica formaţie AHC Dobrogea Sud, ocupanta locului trei în clasamentul primului eşalon. O misiune extrem de dificilă, cu atât mai mult cu cât formaţiei reşiţene îi lipsesc câţiva jucători importanţi. Amănunte ne-a oferit Ilie Vaidasigan, coordonatorul secţiei de handbal CSM Reşiţa.

“Urmează meciul cu Constanţa, o echipă de top a României. Noi mergem acolo într-o formulă mai restrânsă, pentru că avem trei accidentaţi, Marius Bahan, Lucian Ignat şi Eric Bărbuş. Sperăm să facem un meci bun şi să ieşim teferi din această partidă. Ne dorim să creştem în joc de la meci la meci. Sperăm să punem probleme echipei din Constanţa şi, după cum am spus, să ieşim fără accidentări, pentru că suntem foarte puţini în momentul de faţă, iar între jucători sunt şi patru juniori. După meciul de mâine ne întoarcem la Reşiţa. Urmează apoi o perioadă de pauză în campionat, pentru că se reuneşte lotul de tineret, iar în următoarea etapă noi vom sta, deoarece trebuia să avem meciul cu Călăraşiul, care s-a retras”, a precizat Ilie Vaidasigan.

Partida CSM Reşiţa – AHC Dobrogea Sud se va disputa mâine la Bucureşti, în sala Rapid, de la ora 13. 45. Cealaltă reprezentantă a Banatului în Liga Zimbrilor, Politehnica Timişoara, ar fi trebuit să întâlnească sâmbătă, de la ora 13.00, formaţia HC Buzău. Din păcate, timişorenii  au patru jucători pozitivi la COVID-19 în ultimele zece zile, astfel că nu se vor prezenta la meci. Poli nu a primit aviz favorabil din partea DSP Timiş pentru a participa la turneul din capitală.

Cele mai citite

Related Articles