[AUDIO] Etapă grea pentru handbaliştii rossoneri. CSM Reşiţa înfruntă liderul seriei

Misiune dificilă pentru echipa masculină de handbal CSM Reşiţa. În etapa a treia a Diviziei A, handbaliştii antrenaţi de Radu Bote vor juca în fieful formaţiei CSM Oradea, actualul lider al seriei şi una dintre cele mai puternice echipe din eşalonul doi al handbalului românesc. După victoria clară obţinută acasă contra Universităţii Craiova, CSM Reşiţa merge cu încredere la Oradea, spune coordonatorul secţiei reşiţene de handbal, Marius Bahan, care e şi jucător în echipa rossoneră.

„Jucăm cu CSM Oradea, o echipă care mereu a terminat pe primul loc în liga a doua. Mergem acolo şi tratăm meciul la victorie, ca oricare alt joc. Avem încredere, deoarece am câştigat de o manieră categorică meciul cu Craiova şi ne-am antrenat foarte bine săptămâna asta. După cum aţi văzut, în urmă cu o lună de zile, când am făcut noi un amical cu orădenii în Sala Polivalentă din Reşiţa, ne-au condus ei cu patru goluri la pauză, dar am reuşit să revenim în repriza a doua  şi să câştigăm jocul la patru-cinci goluri. Punctul lor forte, pe inter dreapta şi extremă dreapta,  îl reprezintă Răzvan Mledenciu, fostul nostru  jucător. De asemenea, mai au un jucător care mereu înscrie cam 10-11 goluri, Mateaş. O să ne mobilizăm mai bine pe partea stângă a apărării noastre şi sperăm să obţinem cele trei puncte. Ca probleme de lot, îl pot menţiona pe Raul Heimbach, care resimte nişte dureri după o entorsă uşoară. Dar el s-a pregătit şi cred că până la ora meciului va fi apt. De asemenea, Andrei Bondoc e în revenire, doar că el de o lună de zile nu a mai făcut pregătire cu noi, după o accidentare, şi va fi greu să intre în acest meci. În rest, toţi suntem apţi de joc”, a declarat Marius Bahan.

Lotul reşiţean va pleca sâmbătă dimineaţă la ora 9.00 spre Oradea. Înaintea etapei a treia, orădenii sunt lideri în clasament, cu 6 puncte, iar rossonerii se află pe trei, cu 4 puncte în cont. Partida CSM Oradea – CSM Reşiţa se dispută sâmbătă de la ora 16.00.

De același autor

Related Articles