[AUDIO] Duelul fruntaşelor: CSM Reşiţa înfruntă acasă Şoimii Lipova

În Liga a III-a de fotbal, playofful seriei a 8-a programează sâmbătă, 8 aprilie, derbiul primelor două clasate. În Valea Domanului, liderul CSM Reşiţa primeşte replica urmăritoarei Şoimii Lipova, care se află la trei puncte în spatele rossonerilor. O formaţie solidă, dar Reşiţa e superioară şi are prima şansă în duelul cu arădenii, spune preşedintele CSM-ului, Cristian Bobar:

“Jucăm cu Lipova, o echipă bună – dar sincer să fiu, dacă noi suntem într-o zi bună, nu cred că ne poate pune probleme, mai ales că jucăm și acasă. Dacă jucătorii noștri au atitudinea de săptămâna trecută, sunt sigur că vom face un meci bun. Este clar că Şoimii Lipova își doresc și ei să prindă locul unu. Va fi un meci deschis, dar v-am spus, trebuie să profităm că echipa pregătită de Călin Cheregi este într-o formă bună la ora actuală.

Publicul este foarte important pentru noi, pentru jucători, și așteptăm să vină un număr cât mai mare, chiar dacă nu este o vreme frumoasă. Îi așteptăm, îi rugăm să vină pentru că avem acest obiectiv, care nu este ușor – să ajungem la baraje și bineînțeles, după aceea, pasul următor. CSM Resita este o echipă foarte tânără, în comparație cu anul trecut. Avem jucători tineri, media de vârstă este de 21-22 de ani, dar acești jucători au arătat până acum că își doresc să joace în liga a 2-a.”

De cealaltă parte, Şoimii vin la Reşiţa după o victorie la limită obţinută acasă contra celor de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. Golul lui Modan a pus trei puncte în contul formaţiei arădene, care are un moral bun înaintea duelului din Valea Domanului.

„Băieții răspund bine la antrenamentele fizice, asta denotă faptul că nu am avut probleme musculare în acest campionat, chiar dacă terenurile la ora asta sunt foarte grele. Iar noi ne antrenăm pe Motorul pe iarbă sau pe sintetic – suprafață care, se știe, nu e prea bună pentru încheieturile jucătorilor. Dar stăm bine, am dus meciurile la bun sfârșit, practic așa ne-am conceput planul, să fim aproape de maxim la început de playoff. Și cred că am arătat foarte bine cu Ghiroda, ținând cont de faptul că terenul a fost foarte greu”, a declarat pentru Sport Arad Norbert Polgar, unul dintre tehnicienii Şoimilor.

Meciul CSM Reşiţa-Şoimii Lipova, joc din etapa a doua a playoff-ului, se dispută sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 17.00, pe arena Mircea Chivu.

foto: Zoli Bagosi

1 COMENTARIU

  1. Pt transparenta,jucătorii actuali au același bonus că jucătorii de anul trecut?întreb pt că am impresia că jucătorii își doresc promovarea reală și alții doar pe hârtie!

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles