[AUDIO] Dorina Iana, directorul executiv Reșița 07: am început înscrierile pentru tradiționalul eveniment sportiv de înot masters ” Traversarea Lacului de la Văliug”

223

Clubul de înot masters Reşiţa 07 organizează  în această lună  ediţia a 12-a a tradiţionalei competiţii în ape deschise: ”Traversarea Lacului de la Văliug”.

Am început înscrierile și sperăm la un eveniment la fel de frumos ca și în anii precedenți”, spune directorul executiv al clubului, Dorina Iana, care a vorbit și despre cum se fac înscrierile pentru concursul din acest an:

” În prezent ne ocupăm de pregătirea acestei frumoase competiții, care în acest an va avea ediția cu numărul 12 și sper să fie cel puțin la fel de frumoasă ca data trecută, dacă nu mai frumoasă. Se fac înscrieri online pe site-ul Clubului, http://inotmasters-resita07.ro/, dar se pot face și în ziua concursului. Aceștia însă nu vor beneficia de kit-ul de participare. Deoarece anul acesta nu a fost posibil să fim susținuți financiar de autoritățile locale și județene, la această ediție primim ajutorul partenerilor noștri de la Ponton Casa Baraj, prin unul dintre reprezentanții săi, fost înotătoare campioană, Carmen Popa. Și în acest an vom avea cele două probe care se adresează adulților: traversarea lacului pe lățime, care va avea în jur de 400 m și traversarea pe lungime (de la Ponton Casa Baraj până la Ponton Yaya) ,ce va însuma în jur de 2000m.”

Traversarea Lacului de la Văliug va avea loc în data de 22 august, de la ora 10.00.