[AUDIO] Derby handbalistic bănăţean la junioare II: Liceul Traian Vuia Reşiţa a dispus clar de LPS Banatul Timişoara

Încă o victorie pentru echipa de handbal junioare II a Liceului Teoretic Traian Vuia din Reşiţa. În penultima etapă din grupa geografică G, fetele antrenate de profesoara Lucia Moruţ au învins clar formaţia LPS Banatul Timişoara. Mini-derbiul bănăţean disputat în sala de sport a liceului reşiţean s-a încheiat cu scorul de 39-25 în favoarea fetelor de la “Vuia”. O victorie meritată, obţinută după un joc spectaculos, a apreciat la final antrenoarea Lucia Moruţ.

 Echipa de junioare II de la Liceul Traian Vuia mai are de jucat un singur meci în grupa geografică. Duminica viitoare, reşiţencele evoluează în deplasare la ocupanta locului cinci, ACS Leu Giarmata. Indiferent de rezultatele din ultima etapă, formaţia de junioare II este calificată de pe primul loc în faza grupelor Valoare – fază în care colegele mai mari au debutat deja.

 În grupa a III-a Valoare a junioarelor I, echipa Liceului Traian Vuia din Reşiţa a disputat în weekend un prim joc pe teren propriu. Elevele profesoarei Lucia Moruţ au pierdut la cinci goluri, scor 30-35, jocul cu CS Marta Baia Mare – dar simpla calificare în faza Valoare reprezintă un succes pentru formaţia reşiţeană, care are în componenţă multe jucătoare mai tinere decât adversarele întâlnite în campionat.  

În etapa următoare, pe 17 martie, junioarele I de la Liceul Traian Vuia Reşiţa vor evolua în deplasare, la CSS Viitorul Cluj.

Cele mai citite

Related Articles