[AUDIO] Derby bănățean în divizia A de handbal! Roș-negrii înfruntă alb-violeții în Polivalenta reșițeană

După o scurtă pauză, echipele de handbal din divizia A revin pe parchet pentru jocurile din etapa inaugurală a returului. CSM Reșița începe partea a doua a competiției cu un meci pe teren propriu: sâmbătă, 13 noiembrie, rossonerii vor înfrunta echipa a doua  a clubului SCM Politehnica Timișoara. În tur, CSM Reșița a încheiat la egalitate, 34-34, jocul disputat în fieful timișorenilor. A doua rundă a acestui derby bănățean va fi câștigată de rossoneri, e convins Marius Bahan, coordonatorul secției reșițene de handbal:

“În prima etapă din tur, noi nu am reușit să câștigăm acolo, am făcut doar un egal. Avem o revanșă de luat în fața lor. Îmi pare rău că nu ne putem baza pe suporterii noștri, ei nu se vor putea afla fizic în tribune, dar sunt convins că ne vor ține pumnii de acasă.  Obiectivul nostru clar pentru acest meci este victoria. Ne așteaptă o săptămână foarte grea. După jocul cu Poli, miercuri vom juca la Craiova, după care avem meciul de acasă cu Oradea. Avem așadar un program foarte încărcat și sunt bucuros că toată lumea este aptă, ne putem baza pe tot lotul”, a declarat Marius Bahan.

Partida CSM Reșița – SCM Poli Timișoara II, joc din etapa a 8-a, se dispută sâmbătă, de la ora 12.00, în Polivalenta reșițeană. Înaintea acestei partide, rossonerii se află pe locul doi al clasamentului, cu 16 puncte, iar timișorenii ocupă poziția a patra, cu 12 puncte în cont.

E weekend cu meciuri și pentru handbaliștii juniori ai Reșiței. Sâmbătă, de la ora 13.30, echipa de juniori II , antrenată de Sebastian Pârvan, va evolua în deplasare, la colegii de la SCM Poli. Celelalte două formații reșițene vor juca duminică pe teren propriu. De la ora 10.00, juniorii III, pregătiți de Marius Grozăvescu, vor primi vizita grupării CS Giroc Chișoda, iar de la 16.00 juniorii I, antrenați tot de Sebastian Pârvan, vor fi gazde în meciul cu LPS Alba Iulia. Ambele partide vor avea loc în Polivalenta reșițeană, fără spectatori.

De același autor

Related Articles