[AUDIO] Deplasare lungă şi grea pentru handbalistele reşiţene. Universitatea merge după puncte la Baia Mare

Echipa feminină de handbal Universitatea Reşiţa se pregăteşte pentru un nou examen în campionat. În etapa a 4-a a Diviziei A, studentele vor juca la Baia Mare, contra echipei Centrului Naţional Olimpic de junioare din localitate. Gruparea băimăreană nu a evoluat în primele două etape, din cauza unor probleme de ordin administrativ, care s-au rezolvat între timp. Lotul reşiţean a plecat în această dimineaţă spre Baia Mare. Antrenorul Cristian Busuioc speră ca elevele sale să continue seria bună din debutul campionatului.

“Echipa Centrului a avut o problemă organizatorică pe începutul campionatului, au fost două etape pe care nu le-au disputat. Se pare totuşi că au găsit soluţii de finanţare de la minister. Suntem conştienţi că ne va aştepta un joc greu, dar suntem optimişti şi ne dorim să facem o figură frumoasă şi la Baia Mare. Venim după două victorii şi un egal, practic fetele noastre nu sunt învinse în această ediţie de campionat şi trebuie să mergem cu optimism, să credem că avem şanse la Baia Mare. Sperăm să obţinem un rezultat pozitiv. E cea mai lungă deplasare, 500 km. Am plecat cu o zi mai devreme , altfel nici nu aveam cum să ne încadrăm în timp. Avem câteva absenţe, nu putem merge cu efectivul complet deoarece, pe lângă studente, avem în lot şi sportive care deja lucrează. Unele dintre ele nu pot face deplasarea, nu le permite serviciul, dar sper şi sunt încrezător că fetele pe care le am la dispoziţie vor face un joc bun”, a declarat profesorul Cristian Busuioc.

După primele trei etape, Universitatea Reşiţa ocupă locul doi în clasamentul seriei, cu 7 puncte din 9 posibile. De cealaltă parte, băimărencele sunt în coada clasamentului – dar echipa a jucat un singur meci, fiind învinsă pe terenul liderului Gloria Bistriţa-Năsăud. Partida CNOPJ Baia Mare – CS Universitatea Reşiţa se va disputa mâine, 30 septembrie, de la ora 13.00.

De același autor

Related Articles