[AUDIO] Denis Popescu, de patru ori pe podium la Cupa României!

Înotătorii reşiţeni s-au întors cu rezultate bune de la Cupa României. Competiţia naţională adresată seniorilor, tineretului şi juniorilor a reunit la  Târgovişte sute de înotători din întreaga ţară. Denis Popescu a fost din nou performerul delegaţiei care a reprezentat Clubul Sportiv Şcolar din municipiul de pe Bârzava. Cu detalii despre rezultatele reşiţenilor, profesoara Nadia Câmpan.

“Ne-am întors de la Cupa României, concurs desfășurat timp de patru zile în oraşul Târgoviște. CSS Reșița a fost reprezentată de șapte sportivi, din care şase juniori. Au reuşit să se califice în finale Alexandra Careba,  Alexandru Neamțu și Bogdan Anton. Ca sportiv senior l-am avut în concurs pe Denis Popescu, care a reușit să câștige patru medalii: aur la 100 m fluture, argint la 50 m spate și două medalii de bronz, la 50 fluture și 100 spate. Acum, Denis continuă încă pregătirea la Reșița, până va trece la un club nou; în orice caz, cariera lui va continua la București, pentru că acolo va urma Facultatea de Informatică și acolo, cu siguranță, vom găsi un club. Deocamdată, rămâne la Reșița în pregătire. Nu avem un concurs anume în perioada următoare. Din păcate, nu am reuşit să obţinem baremul de calificare la Europenele de seniori, deși a coborât sub timpii lui cei mai buni. Nu am reușit, pentru că a fost o pregătire cu întreruperi din cauza examenului său de bacalaureat, care a durat aproape trei săptămâni la Ploiești”, a precizat antrenoarea Nadia Câmpan.

Tinerii înotători reşiţeni nu intră deocamdată în vacanţă. Reprezentanţii secţiei de profil de la CSS Reşiţa se pregătesc acum pentru Campionatul Naţional al cadeţilor, care va avea loc tot la Târgovişte, în perioada 22-26 iunie.

Cele mai citite

Related Articles