[AUDIO] Denis Popescu, de opt ori pe podiumul Naţionalelor în bazin scurt!

Pe final de an, înotătorul reşiţean Denis Popescu e într-o formă de zile mari. Tânărul sportiv legitimat la CSS Reşiţa a urcat de opt ori pe podiumul Campionatelor Naţionale de nataţie în bazin scurt, competiţie desfăşurată zilele trecute la Miercurea Ciuc. Cu detalii, profesoara Nadia Câmpan, cea care se ocupă de pregătirea lui Denis.

„Am reuşit să obţinem opt medalii cu sportivul Denis Popescu pe clasamentul individual, atât la tineret, cât şi la seniori – el fiind încă la categoria tineret. La 50 m fluture, a obţinut locul I la tineret şi II la seniori. La 200 m spate, a obţinut locul I la tineret şi tot locul I la seniori. La 100 m fluture, locul I la tineret şi locul II la seniori, iar în probele de 50 şi 100 m spate a luat locul I la tineret. În acelaşi timp, a reuşit să se califice al treilea la categoria tineret pe clasamentul general, obţinând cupa pe punctaj FINA. (…). Timpii lui Denis au fost excelenţi, este într-un real progres”, a declarat profesoara Nadia Câmpan.

 La această competiție au mai concurat pentru CSS Reșița Alexandru Neamțu, Roberta Băciună  și Teodora Careba.

De remarcat că pe podiumul Naţionalelor de la Miercurea Ciuc a mai urcat un reşiţean: Bogdan Cărăvan, sportiv legitimat la Universitatea Reşiţa şi antrenat de profesoara Cecilia Ardeleanu, a cucerit bronzul la 50 m bras, cu un nou record personal.

Cele mai citite

Related Articles