[AUDIO] CSS Reşiţa şi-a premiat sportivii şi antrenorii de top

Aproape de finalul unui an fructuos, Clubul Sportiv Şcolar din Reşiţa i-a premiat pe sportivii care au obţinut cele mai bune rezultate în anul care se apropie de sfârşit. 31.000 de lei a fost suma pusă la bătaie de conducerea clubului pentru recompensarea celor mai valoroşi exponenţi ai şcolii sportive reşiţene. Cu detalii, directorul CSS Reşiţa, Robert Nosal:

“Este vorba despre elevi care au reușit să obțină locurile 1, 2 sau 3 la Campionatele Naționale ale României, respectiv Cupa României. Elevii fac parte din patru secții: lupte, gimnastică artistică, atletism şi înot. Am preferat să îi premiem în fața consiliului profesoral. Am considerat că este o onoare ca ei să fie în fața dascălilor, de aceea i-am invitat pe toți să fie alături de ei. Din păcate, doi dintre elevii foarte buni ai Clubului Sportiv Școlar termină partea de juniorat. Este vorba despre Popescu Denis, de la înot, respectiv Grigoroiu Daria, de la atletism, care se îndreaptă spre cluburi de seniori. Le dorim mult succes în activitate în continuare și cât mai bune rezultate. Cât despre ceilalți, dorim să se perfecționeze, să muncească cât mai mult, să obțină rezultate cât mai bune pentru club, și pentru Reșița, în general”, a declarat profesorul Robert Nosal, directorul CSS Reşiţa.

Au fost premiaţi pentru rezultatele din 2022 înotătorul Denis Popescu, atleţii Daria Grigoroiu şi Cristian Ionescu, luptătorii Andrei Bărbulescu, Tania Adam, Elvira Drăgan, Cristian Orbu, Alexandru Strateciuc, David Zaberca şi Anton Bordeianu şi gimnaştii Puiu Alexandru şi Alexandru Zăpârţan. Recompensaţi au fost şi antrenorii lor: Nadia Câmpan, Ştefan Nagy, Octavian Bârsanu, Adrian Dacica, Florin Dinţă, Robert Bălan şi Alexandru Avram. Anul acesta, sportivii de la CSS Reşiţa au cucerit 129 de medalii în competiţii interne şi internaţionale.

Cele mai citite

Related Articles