[AUDIO] CSM Reşiţa, victorioasă şi la Târgu Jiu. Urmează un duel în Cupa României

Echipa de handbal CSM Reşiţa a încheiat victorioasă şi cel de-al doilea joc din playoff-ul de promovare. De această dată, rossonerii au evoluat pe terenul formaţiei CSU Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu, de care au dispus cu 31-25. Aproximativ 50 de suporteri reşiţeni din inimoasa galerie “Vulturii Semenicului” au fost al optulea jucător al echipei. La final, fanii şi-au aplaudat cu căldură favoriţii. CSM Reşiţa a obţinut o victorie meritată, înaintea unei săptămâni foarte încărcate, spune coordonatorul Marius Bahan:

“Meciul cu Târgu Jiu a fost unul pe care noi l-am controlat de la început. Am intrat bine în joc și, cu o apărare foarte bună, am condus de la început până la sfârșit. Am avut trei goluri la pauză, şi am fost împinși de la spate de 50 de suporteri. Sunt oameni care au fost și sunt alături de noi mereu – și le mulțumim frumos pentru acest efort pe care l-au făcut, să se deplaseze până la Târgu Jiu. Am reușit să ne impunem, chiar dacă au lipsit câțiva jucători, fiind accidentați, ceilalți au reușit să suplinească acele lipsuri. Avem un program încărcat, deoarece miercuri la ora 18.00 jucăm în Cupa României la Sânnicolau Mare iar peste alte trei zile, duminică, vom juca cu Poli Iași, din nou în playoff-ul de promovare, în Sala Polivalentă din Reşiţa.”

În clasamentul playoff-ului primele trei locuri sunt ocupate de cele trei echipe care n-au pierdut puncte deocamdată. Este vorba despre Universitatea Cluj, CSM Alexandria şi CSM Reşiţa, formaţii care sunt departajate doar de golaveraj.

De același autor

Related Articles