[AUDIO] CSM Reşiţa, victorioasă şi la Petroşani

CSM Reşiţa îşi păstrează bilanţul perfect în amicalele verii. Fotbaliştii rossoneri au disputat în weekend cel de-al cincilea joc-test – şi primul în deplasare. Pe arena Petre Libardi din Petroşani, CSM Reşiţa a întâlnit formaţia locală Jiul, de care a dispus cu scorul de 3-0. Velcotă, de două ori, şi Avramovici au semnat reuşitele formaţiei reşiţene. O evoluţie bună şi un rezultat de moral, a spus la final antrenorul CSM-ului, Călin Cheregi:

„Am terminat și penultimul joc de verificare, am întâlnit un adversar ambițios, care ne-a pus probleme pe alocuri. Din punctul meu de vedere, am prestat un joc bun, având în vedere că în această săptămână am avut două jocuri, iar planificarea a fost ca să dau cât mai multe minute jucătorilor, neavând ca obiectiv imediat rezultatul, dar mă bucură nespus de mult și rezultatul, pentru că până la urmă golurile reprezintă rodul antrenamentelor. Felicit gazdele pentru ambiția și dăruirea de care au dat dovadă și urmează ca să ne pregătim pentru ultimele 2 săptămâni înainte de începerea campionatului”, a declarat principalul CSM-ului.

Pentru CSM Reşiţa urmează ultimul test din această vară: sâmbăta viitoare, formaţia reşiţeană va juca returul cu Phoenix Buziaş. Bilanţul rossonerilor în amicale e unul excelent. CSM Reşiţa a obţinut până acum victorii clare cu Retezatul Haţeg, Progresul Ezeriş, Viitorul Şimian, Phoenix Buziaş şi Jiul Petroşani. În cele cinci partide, trupa lui Cheregi a marcat 19 goluri şi a încasat doar două.

foto: Miruna Mihancea

De același autor

Related Articles