[AUDIO] CSM Reşiţa, victorie la limită contra Cermeiului

Echipa de fotbal CSM Reşiţa a obţinut cea de-a opta victorie stagională. În etapa a 11-a a Ligii a III-a, rossonerii au primit în Valea Domanului replica formaţiei Gloria Lunca Teuz Cermei, codaşa seriei a 8-a. Aflată pe primul loc al clasamentului, CSM Reşiţa a obţinut o victorie scontată – dar la o diferenţă mult mai mică decât sperau fanii din tribune. Gazdele s-au impus doar cu 1-0, singurul gol al meciului fiind marcat de Drăghiceanu în minutul 8 al întâlnirii. N-a fost cel mai reuşit joc al rossonerilor, dar ceea ce contează e faptul că punctele intră în contul CSM-ului, a spus la final antrenorul Călin Cheregi.

“Cred că după jocul de astăzi cele mai importante sunt cele trei puncte pe care le-am câștigat. Eram convins de faptul că nu o să fie deloc ușor. Am suferit pe alocuri, păcat că nu am fructificat în prima repriză ocaziile avute. Ușor-ușor, meciul a devenit echilibrat, dar cred că nicio secundă nu s-a pus sub semnul întrebării victoria noastră. Sunt trei puncte care ne dau moral pentru meciul care urmează. Este o serie în care oricare echipă poate să bată pe oricare, o serie foarte echilibrată. Urmează meciul de la Lipova. Credem cu tărie că putem să scoatem puncte acolo”, a declarat principalul rossonerilor, Călin Cheregi.

CSM Reşiţa: Zimmermann, Fota, Ardei, Rimovecz, Bărboianu, Velcotă, Popescu, Mihaly, Drăghiceanu, Chera, Aboubacar. Rezerve : Căpăţână, Gomboş, Szijj, Petre, Breşneni, Canea, Erhard, Curescu, Avramovici. Antrenor Călin Cheregi

După această rundă, CSM Reşiţa e lider cu 26 de puncte şi un golaveraj de 24-6. Pe locul doi se află Şoimii Lipova, care s-a impus la Ghiroda cu 2-0 şi totalizează acum 22 de puncte. Derbiul fruntaşelor, Şoimii Lipova-CSM Reşiţa, se va disputa în data de 12 noiembrie, de la ora 14.00.

Cele mai citite

Related Articles