[AUDIO] CSM Reşiţa, victorie facilă cu codaşa clasamentului. Urmează duelul cu Politehnica Iaşi

Divizionara A de handbal CSM Reşiţa a mai pus trei puncte în cont, după succesul repurtat pe teren propriu contra echipei CSU Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu, ocupanta ultimului loc în clasamentul playoff-ului. Disputat în sala Liceului Traian Vuia din Reşiţa, meciul din etapa a 9-a playoff-ului a fost la discreţia gazdelor, care au condus la pauză cu 24-13 şi s-au impus în final cu scorul de 44-27. Un succes obţinut fără emoţii, a recunoscut la final coordonatorul rossonerilor, Marius Bahan.

“O victorie facilă. Putem spune că a fost un antrenament cu spectatori, a fost o diferență foarte mare. Noi am intrat motivați de la început, asta am și discutat în vestiar, colegii mei să dăm 100% ca să ne facem un meci ușor de la început. Asta s-a și întâmplat, având o apărare bună, ne-am desprins imediat. În continuare ne așteaptă meciuri dificile. Avem o deplasare la Iași, va fi foarte greu acolo și foarte obositor. Încă suntem în inferioritate numerică, ca să zic așa, pentru că mai avem accidentați. Kirsch, Scurt sunt cu probleme,  eu n-am fost 100%, la fel şi Ignat. Sperăm să ne revenim cât mai repede, pentru că fiecare jucător contează pentru noi, la ce lot avem în momentul acesta”, a declarat Marius Bahan.

“Meciul a fost la discreţia noastră, iar băieții au demonstrat că pot să joace fără să primească prea multe indicații, s-au descurcat foarte bine. Urmează meciul de la Politehnica Iași, care de asemenea e o echipă mai modestă, dar deplasarea la ei a fost dificilă pentru toate echipele. Dacă reușim să mai legăm în următoarele două etape o victorie, eu zic că suntem acolo unde ne-am propus”, a spus, la rândul său, antrenorul Reşiţei, Radu Bote.

CSM Reșița: Boban Vuița, Alexandru Blagoe, Ionuț Tănasă, Marius Bahan (10 goluri), Snezan Radosavlevici (1), Raul Heimbach (6), Marian Negru (4), Marius Negru (6), Andrei Bondoc (4), Lucian Ignat (4), Antonio Gîrban (7), Dragoș Dăneasa (2).

După victoria obţinută contra gorjenilor, formaţia reşiţeană urcă pe locul 4 al clasamentului. Pe 2 aprilie, de la ora 17.00, rossonerii vor juca în deplasare la ocupanta locului 6, Politehnica Iaşi. CSM Reşiţa va juca următorul meci de acasă în data de 9 aprilie contra formaţiei CSM Alexandria.

De același autor

Related Articles