[AUDIO] CSM Reşiţa, start în Divizia A! Handbaliştii rosso-neri aduc un punct din prima deplasare a sezonului

Echipa masculină de handbal CSM Reşiţa se întoarce cu un punct din prima deplasare a sezonului. În runda inaugurală a diviziei A, rosso-nerii reşiţeni au încheiat la egalitate meciul disputat pe terenul  formaţiei SCM Poli Timişoara II. CSM Reşiţa a condus la pauză cu 21-18, dar nu a reuşit să menţină avantajul în partea a doua a întâlnirii. A fost în final 34 la 34, după 60 de minute viu disputate. Reşiţenii au plătit tribut tinereţii şi lipsei de experienţă, spune veteranul Marius Bahan, coordonatorul secţiei de handbal şi jucător activ la CSM Reşiţa.

„Analizând meciul, e clar că tinereţea şi-a spus cuvântul în stabilirea rezultatului final. Spun asta, pentru că nu am ştiut să gestionăm cele trei goluri de la pauză. O să analizăm meciul, ca pe viitor să nu mai repetăm aceleaşi greşeli. Ne-au dat 34 de goluri, e clar că defensiva noastră a lăsat de dorit. Legat de arbitraj, vreau să spun doar că trebuie să mă obişnuiesc cu cel de Liga a II-a. Îmi felicit jucătorii pentru că nu au cedat până la final. La fel, felicit echipa gazdă pentru determinare. Din punctul meu de vedere, arbitrajul a influenţat rezultatul. Pentru CSM Reşiţa urmează o săptămână intensă de antrenamente, după care vineri sau sâmbătă – nu ştim încă ziua – vom juca cu Craiova la Sala Polivalentă din Reşiţa”, a declarat Marius Bahan.

Cei mai eficienţi marcatori ai Reşiţei în derbiul bănăţean de la Timişoara au fost Marius Bahan şi Raul Heimbach, fiecare cu 9 reuşite.

CSM Reşiţa: Vuiţa, Tănasă, Marius Negru (4 goluri), Blagoe, Bahan (9), Radosavlevici, Heimbach (9), Burac, Mircea Negru (3), Mitran, Kirsch (1), Gîrban (2), Turcuman, Ignat (2), Belchite (4). Antrenor Radu Bote.

Rezultatele complete consemnate în seria C:

CSM Oradea – CSU Politehnica Timişoara  31-23

CSU Constantin Brâncuşi Tg. Jiu – CS Universitatea Craiova  19-27

AHC Drobeta  CS Unirea Sânnicolau Mare  29-42

SCM Politehnica Timişoara Div A – CSM Reşiţa  34-34

foto: facebook Handbal CSM Resita

De același autor

Related Articles