[AUDIO] CSM Reşiţa, start cu dreptul în sezonul de primăvară!

Echipa de fotbal CSM Reşiţa a început în forţă sezonul de primăvară al Ligii a III-a. Pe propriul teren, rossonerii au întâlnit formaţia timişeană CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, de care au dispus cu un categoric 4-0. Toate golurile s-au marcat după pauză. Alexandru Dane (49 – penalty), Vlad Chera (75), Robert Petre (77) şi Aboubacar Gakou (82)au semnat reuşitele din Valea Domanului. Un succes meritat, după o săptămână cu multe probleme, a subliniat la final antrenorul CSM-ului, Călin Cheregi.

“Eram sigur că va fi un meci echilibrat, cu un adversar bun. Ghiroda are jucători cu calitate – şi au făcut şi nişte transferuri destul de interesante în iarnă. Și aici mă refer la Bădăuță. Este o echipă care, dacă este puse sub presiune nu joacă, știam foarte bine treaba asta, . Una peste alta, cred că victoria este meritată și vreau să-i felicit pe băieți pentru maniera în care au abordat jocul, chiar dacă am început săptămâna în curs foarte, foarte greu, cu mulţi jucători accidentați.
Aici aș vrea să felicit stafful medical, kinetoterapeutul, președintele, pe toți cei care au făcut tot posibilul în această săptămână ca să putem recupera ce am avut de recuperat. Punem punct şi o luăm de la capă,t pentru că mai avem încă două etape din sezonul regulat – iar apoi urmează ceea ce ne interesează pe toți, sper să atingem vârful de formă când încep adevăratele finale. Mă bucur că am avut o repriză a 2-a foarte bună, chiar dacă prima a fost foarte echilibrată. Știam că repriza a 2-a o să o să avem oportunități de a înscrie. Le-am și spus la pauză băieţilor, pentru că i-am simțit puțin agitați, să aibă răbdare, să fie calmi, să ducă mai departe jocul – și eram sigur că vor veni și golurile.”

După 16 etape, CSM Reşiţa conduce în seria a 8-a cu 36 de puncte. Un punct mai puţin are urmăritoarea Şoimii Lipova. Etapa următoare e programată pe 17 martie, când rossonerii vor evolua în deplasare la ocupanta locului 8, Avântul Periam.

Şi Voinţa Lupac a luat trei puncte în etapa a 16-a. Pe propriul teren, “croaţii” s-au impus cu 3-2 contra Viitorului Şimian. Singura formaţie cărăşeană învinsă în această rundă a fost Progresul Ezeriş, care a cedat cu 0-3 pe terenul Gilortului Târgu Cărbuneşti. Voinţa Lupac ocupă acum poziţia a 6-a, iar Progresul Ezeriş se află pe locul 8 în seria a 8-a. În etapa următoare, Voinţa Lupac merge la CSM Deva, liderul seriei, iar Progresul Ezeriş va întâlni acasă formaţia Aurul Brad, ocupanta locului 9.

foto: Zoli Bagosi

De același autor

Related Articles