[AUDIO] CSM Reşiţa, start cu dreptul în playoff! Rossonerii au mai învins o dată Crişul

CSM Reşiţa a debutat cu dreptul în playoff-ul Ligii a III-a de fotbal. La o săptămână după ce au învins Crişul Chişineu Criş în ultima rundă a sezonului regulat, rossonerii au mai luat trei puncte, în faţa aceluiaşi adversar. De această dată, a fost o victorie la limită, 1-0, singurul gol al meciului fiind reuşit de Vlad Chera în minutul 50, cu o superbă “scăriţă” peste portarul advers. Terenul plin de apă din Valea Domanului a fost inamicul ambelor echipe – dar, chiar şi aceste condiţii, Reşiţa a fost superioară din toate punctele de vedere. Antrenorul Călin Cheregi:

“O dublă cu Crişul și din nou o victorie binemeritată, muncită, pe un teren foarte greu, care, din păcate, ne-a pus foarte multe probleme din cauza condițiilor meteo. Tot ceea ce am pregătit în această săptămână a trebui să readaptăm condițiilor date. Una peste alta, cred că această victorie este foarte importantă și ne dă un moral bun pentru ceea ce urmează, adică meciul de săptămâna viitoare cu Lipova – o echipă care a făcut niște transferuri foarte interesante în această vacanță de iarnă. Mă referă în primul rând la Popovici care, prin prezența lui, din ceea ce am văzut, a schimbat și sistemul lor de joc. Dar avem la dispoziţie o săptămână în care vom putea analiza și pregăti foarte bine meciul.


Mă bucură faptul că am reușit să dau și minute juniorilor. S-a creat așa, o psihoză la nivel de Reșița, că nu acord minute juniorilor, dar iată că am reușit să-i dau din nou şansa și lui Gomboş, care a intrat foarte bine. Meciul trecut a intrat și a dat pasa de gol, azi a intrat, a dat o bară. Una peste alta, mă bucur că mă pot folosi de acești juniori și în curând vor debuta și alți copii care merită să joace. Felicit echipa de juniori a clubului pentru rezultate și pentru performanța deosebitî pe care a făcut-o în Cupa României, și să nu uităm faptul că acești juniori au fost cu noi în cantonament. 11 dintre ei au intrat în proiectul pe care noi l-am pregătit şi iată că se văd rezultatele muncii lor. Felicitări tuturor!.”

CSM Reşiţa a început partida în formula: Zimmermann, Bărboianu, Dudea, Ardei, Drăghiceanu, Mensah, Rimovecz, Popescu, Chera, Negru, Aboubacar. Rezerve: Căpăţână, Fota, Szijj, Dane, Velcotă, Petre, Trancă, Ivascu, Gomboş. Antrenor Călin Cheregi.

După această rundă, CSM Reşiţa rămâne lider în seria a 8-a cu 45 de puncte – la trei puncte în faţa Şoimilor din Lipova. Cele două echipe se vor întâlni chiar în etapa următoare. Duelul fruntaşelor grupei va avea loc pe 8 aprilie, în Valea Domanului.

foto: Zoli Bagosi

De același autor

Related Articles