[AUDIO] CSM Reşiţa şi-a rodat tinerii într‑un duel amical cu CS Oraviţa

Între două jocuri de campionat, CSM Reşiţa şi-a făcut timp pentru un amical cu rol de verificare. Pe terenul sintetic din Valea Domanului, fotbaliştii rossoneri au avut ca parteneră de întrecere formaţia de Liga a IV-a CS Oraviţa, într-un meci în care a fost evidentă diferenţa de valoare dintre cele două garnituri. Gruparea reşiţeană s-a impus cu un categoric 13-0, dar scorul a fost mai puţin important pentru antrenorul Dan Alexa, care şi-a dorit să vadă la lucru cât mai mulţi tineri jucători din pepiniera locală.


La rândul său, antrenorul formaţiei orăviţene, Ciprian Macovei, a apreciat testul drept util, chiar dacă duelul a fost unul dezechilibrat.



Ambele echipe se pregătesc pentru meciurile oficiale din acest weekend. Sâmbătă, de la ora 15.00, rossonerii reşiţeni vor primi acasă replica formaţiei Gilortul Târgu Cărbuneşti, ocupanta penultimului loc în clasamentul Ligii a III-a, seria a 7-a. În ceea ce o priveşte pe adversara din amical, CS Oraviţa, aceasta se află înaintea startului oficial în sezonul de primăvară al Ligii a IV-a. Duminică, de la ora 12.00, formaţia orăviţeană primeşte acasă replica echipei Foresta Armeniş.


O altă partidă de interes pentru microbiştii cărăşeni se va disputa pe terenul sintetic din Valea Domanului, acolo unde echipa de Liga a III-a Progresul Ezeriş va avea o misiune extrem de dificilă. Serios afectată de probleme de lot, gruparea cărăşeană o va înfrunta pe CSM Deva, formaţie angrenată în lupta pentru promovare. Ezerişenii sunt acum pe locul 7, cu 16 puncte, iar Deva se află pe poziţia a doua, cu 34 de puncte în cont. Meciul Progresul Ezeriş – CSM Deva se dispută vineri, de la ora 15.00. Cealaltă reprezentantă a Caraş-Severinului, Voinţa Lupac, va juca tot vineri, de la aceeasi ora, pe terenul formaţiei Viitorul Pandurii Tg. Jiu 2.

Cele mai citite

Related Articles