[AUDIO] CSM Reşiţa şi-a măsurat forţele cu tineretul lui Dinamo Kiev. Dan Alexa: „Un test util, care ne arată unde suntem”

La trei zile după startul cantonamentului din Antalya, fotbaliştii rossoneri au disputat şi primul amical pe pământ turcesc. CSM Reşiţa a avut ca adversară echipa de tineret a clubului Dinamo Kiev, cea mai titrată grupare din fotbalul ucrainean.  

Prima repriză a întâlnirii a fost dominată de elevii lui Dan Alexa, care au condus la pauză cu 2-0 graţie golurilor marcate de Drăghiceanu (min. 26) şi Mediop (min. 39). Tinerii jucători ucraineni au revenit însă în partea a doua a întâlnirii, reuşind să câştige în final cu 3-2. Un joc util, care ne arată unde suntem, ca pregătire, a declarat după meci antrenorul Dan Alexa.

CSM Reșița a început jocul în formula: Micu, Ardei, Manolache, Bărboianu, Cioinac, Vasluian, Breșneni, Drăghiceanu, Jorza, Munteanu și Negru. Rezerve: Zimmermann, Mereu, Sima, Fota, Rimovecz, Ciubotaru, Derbac, Cristea, Mura, Mediop.

Următorul amical al rossonerilor va fi şi cel mai tare: CSM Reşiţa îşi va măsura forţele cu FC Astana, cea mai cunoscută şi mai titrată reprezentantă a fotbalului din Kazahstan. Jocul se va disputa probabil pe 17 februarie.

De același autor

Related Articles