[AUDIO] CSM Reşiţa salvează un punct la Târgu Jiu. Portarul Micu, eroul rossonerilor!

Pandurii Târgu Jiu este echipa care a dat cele mai mari bătăi de cap Reşiţei în actualul sezon – iar meciul din etapa a patra a playoff-ului n-a reprezentat excepţia de la regulă.

Pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, rossonerii au ratat mult, iar ocaziile s-au răzbunat: Pandurii au deschis scorul în minutul 15, prin Mihai Stancu, şi au majorat diferenţa în minutul 52, după un contraatac finalizat cu gol de Nichifor Georgescu. Gazdele au primit şi un penalty în minutul 61, dar bravul goalkeeper Sebastian Micu s-a opus inspirat la execuţia lui Sean Aerts.

De aici, norocul a început să surâdă Reşiţei: în minutul 76, Mediop a redus din diferenţă cu un şut de la 13 metri. În minutul 87, gazdele au mai beneficiat de un penalty, apărat din nou de Micu, de această dată în faţa lui Ovidiu Raşoveanu. Iar prelungirile partidei au adus golul egalizator, reuşit de Laurenţiu Breşneni cu o execuţie din afara careului, după un atac prelungit al reşiţenilor.

Pandurii Târgu Jiu – CSM Reşiţa, scor final 2-2 – şi rossonerii rămân neînvinşi în actuala ediţie de campionat. Un meci spectaculos şi un test foarte util în perspectiva barajelor, a apreciat după joc antrenorul Reşiţei, Dan Alexa.

În celălalt meci din playoff-ul seriei a 7-a, CSM Deva s-a impus cu 2-1 pe terenul Voinţei Lupac. Lider al seriei rămâne CSM Reşiţa, cu 60 de puncte, secondată de CSM Deva, care are 49 de puncte în cont. Pe locul trei se află Pandurii Târgu Jiu, cu 34 de puncte, iar Voinţa Lupac încheie careul fruntaşelor, cu 32 de puncte. În etapa următoare, CSM Reşiţa va juca în deplasare cu Deva, iar Voinţa Lupac va fi gazdă în meciul cu Pandurii.

Şi o veste bună din grupa playout a seriei a 7-a: Progresul Ezeriş s-a impus cu 1-0 pe terenul Jiului din Petroşani. Cu 22 de puncte în cont, cărăşenii se îndepărtează puţin de zona fierbinte a clasamentului. În runda următoare, Ezerişul primeşte vizita ultimei clasate, Armata Aurul Brad.

De același autor

Related Articles