[FOTO-AUDIO] CSM Reşiţa nu s-a împiedicat de Progresul Pecica: 3-1 în Valea Domanului

CSM Reşiţa îşi continuă parcursul fără greşeală în Liga a III-a de fotbal. Etapa cu numărul patru a adus în Valea Domanului formaţia Progresul Pecica, de care rossonerii au dispus cu scorul de 3-1. Alexandru Negru a deschis scorul în minutul 3, iar Bărboianu a majorat diferenţa în minutul 58 al întâlnirii. Soarta meciului părea decisă, dar speranţele oaspeţilor au renăscut în minutul 76, la golul reuşit de Bogdan Bozian. Bucuria Progresului a fost însă scurtă: introdus pe teren la mijlocul reprizei secunde, Alexandru Avramovici a stabilit scorul final, 3-1 pentru rossoneri. O prestaţie bună a Reşiţei în compania unui adversar incomod, a apreciat după meci antrenorul Călin Cheregi.

“Un meci greu, exact așa cum anticipam, o echipă interesantă, cea din Pecica. Ştiam că au un mix foarte interesant între juniori aduși din academia UTA Arad și seniori precum Bozian sau Puia. Sunt câțiva jucători cu experiență. Știam că ne așteaptă un meci greu, nu am fost nicio secundă liniștiți până când s-a terminat meciul, dar iată că după şase etape – și aici aș vrea să adaug și cele două meciuri de Cupă – am terminat, să spun așa, un prim calup de evaluare. Până în momentul de față suntem în grafic. Chiar dacă la început am pornit proiectul cu oarecare semne de întrebare, în acest moment, după cele şase etape, pot să mă declar mulțumit că ne-am atins obiectivul atât în campionat, cât și în Cupă.
Şase meciuri bune, în care în continuare debutăm etapă de etapă câte un copil. Azi a venit rândul lui Paul Mereu, un jucător născut în 2005. Ţin să-l felicit pe Zimmermann pentru evoluția din prima repriză. A avut două intervenții miraculoase, așa cum ne-am obișnuit, dar cred că dacă reușeam să înscriem la cele două ocazii ale lui Robert Petre, meciul putea fi tranșat mai repede. Dar, încă o dată, felicit jucătorii și suntem bucuroși de această nouă victorie. Ne-am dorit un adversar de Liga I în Cupă, iată că îl avem. Dar, până la partida de Cupă, avem un meci la Ineu, un joc pe care trebuie să-l tratăm din nou cu maximă seriozitate. Ne așteaptă o deplasare lungă, grea.
Referitor la meciul din Cupa României, este un meci cu o echipă din Liga I, CS Mioveni. Nu poate să fie mai frumos pentru nimeni decât să te întâlnești cu adversari din prima ligă, cu antrenori din prima ligă. Nu ascundem faptul că ne dorim să producem surpriza.”

CSM Reşiţa: Cristian Zimmermann, Ştefan Bărboianu, Cornel Ardei, Sergiu Rimovecz, Nicuşor Fota, Ionuţ Popescu, Laurenţiu Breşneni, Ronert Petre, Marian Drăghiceanu, Alexandru Negru, Gakou Aboubacar. Rezerve: Paul Mereu, Ludovic Erhard, Cristian Curescu, Sebastian Velcotă, Laurenţiu Bălă, Vlad Chera, Bogdan Szijj, Alexandru Avramovici, Miroslav Veca.
Cu 12 puncte din tot atâtea posibile şi un golaveraj de 11-2, CSM Reşiţa e lider în seria a 8-a. În etapa următoare, pe 23 septembrie, de la ora 17.00, rossonerii au meci în deplasare, la ACB Ineu.

foto: Zoli Bagosi

De același autor

Related Articles