[AUDIO] CSM Reşiţa nu aduce puncte de la Făgăraş. Cei mai tineri rossoneri au câştigat experienţă

Cu locul întâi asigurat, echipa de handbal CSM Reşiţa a abordat fără presiunea rezultatului ultimul joc din playoff-ul de promovare. Handbaliştii reşiţeni au încheiat sezonul cu o deplasare la Făgăraş, acolo unde echipa gazdă a reuşit să se impună la o diferenţă de cinci goluri. Reşiţa a condus la pauză cu 16-14 şi a mizat în repriza secundă doar pe jucătorii tineri, mai puţin folosiţi în actualul campionat. Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul, iar gazdele au întors rezultatul şi au câştigat cu 34-29. Nu e o tragedie, ci un meci din care avem de învăţat, spune veteranul Marius Bahan, coordonatorul rossonerilor.

CSM Reşiţa încheie playoff-ul de promovare pe locul I, cu 33 de puncte. Pe locul doi, la trei puncte în urma câştigătoarei, se află CSM Odorheiu Secuiesc.
Sezonul s-a încheiat, dar CSM Reşiţa îşi va lua rămas-bun de la suporteri cu un meci-şcoală programat saptamana viitoare. Fanii sunt invitaţi să-şi mai aplaude o dată favoriţii vineri, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă. Până atunci, conducerea rossonerilor va organiza şi o conferinţă de presă pentru a lămuri care sunt intenţiile şi obiectivele pentru sezonul viitor.

De același autor

Related Articles