[AUDIO] CSM Reşiţa mai învinge o dată Lupacul. Urmează meciurile cu miză

CSM Reşiţa a încheiat playoff-ul Ligii a III-a cu o nouă victorie. În runda finală, rossonerii au evoluat pe terenul conjudeţenei Voinţa Lupac, de care au dispus cu 3-0. Mura, Negru şi Jorza şi-au trecut de această dată numele pe lista marcatorilor. Chiar dacă nu a aliniat prima garnitură, formaţia reşiţeană a controlat jocul şi n-a avut emoţii în faţa Voinţei, care ar fi meritat măcar golul de onoare pentru prestaţia din acest meci. Gazdele au avut şi ele câteva bune ocazii de gol, dar fie intervenţiile bune ale fundaşilor reşiţeni, fie imprecizia atacanţilor au făcut ca tabela să arate şi la final 0 în dreptul Voinţei. O victorie meritată, care trebuie să ne dea încredere înaintea barajelor de promovare, a spus după meci antrenorul reşiţean Dan Alexa.

Am și menajat șapte jucători, iar alții au intrat pe parcurs de pe bancă. Era important să nu ieșim accidentați şi să ne păstrăm și ritmul. Mă bucur că am rămas neînvinși în acest sezon, cred că avem egalitate de puncte cu Hunedoara, dar golaverajul mai bun. Tot ce s-a făcut anul acesta trebuie să ne dea încredere pentru meciurile de baraj, sunt meciuri speciale care contează foarte mult. Practic, în aceste meciuri se joacă tot ceea ce am realizat un an de zile. În partida cu Ghiroda șansele sunt 50/50, întâlnim o echipă care are în componenţă jucători din fotbalul timișorean care au avut un cuvânt de spus. Sunt meciuri speciale în care trebuie să arătăm bine şi să ne atingem obiectivul“, a declarat Dan Alexa.

De cealaltă parte, antrenorul Voinţei, Boşco Vişatovici, a recunoscut că echipa sa n-a făcut cel mai bun joc în faţa liderului seriei.

“Pot spune că ne-am dorit să facem un rezultat și un joc bun cu colegii noștri de la Reșița, dar, din păcate, am avut un joc mai slab decât cele prestate la Deva sau Târgu Jiu, unde am făcut surprize în ultimele etape, aducând maximum de puncte. S-a văzut la jucătorii mei oboseala, țin să îi felicit pentru că au dovedit că sunt caractere frumoase. Am realizat un lucru foarte mare pentru o echipă nou promovată, am terminat pe podiumul seriei, pe locul trei. Am numai cuvinte de laudă pentru toți, de la cel mai tânăr până la cel mai în vârstă jucător. Sperăm ca şi conducerea să înțeleagă că mai am nevoie de niște jucători cu experiență, deoarece la anul, după figura frumoasă pe care am făcut-o sezonul acesta, toate echipele ne vor băga mult mai serios în seamă”, a spus Boşco Vişatovici.

Pentru CSM Reşiţa urmează cel dintâi joc din seria duelurilor de promovare. Miercuri, 25 mai, de la ora 18.00, rossonerii vor evolua pe terenul formaţiei CSC Ghiroda, în manşa tur a primului baraj. Prezentă astăzi la meciul de la Lupac, Guardia Ultra promite că va mobiliza un număr important de suporteri şi pentru partida de la Ghiroda.

De același autor

Related Articles