[AUDIO] CSM Reşiţa joacă iar cu suporteri în tribune! Rossonerii au meci greu cu Sighişoara

Se încheie aşteptarea pentru fanii echipei de handbal CSM Reşiţa! Rossonerii au ispăşit sancţiunea dictată de Federaţie, iar reşiţenii vor putea asista – pentru prima oară în 2023 – la un meci disputat pe teren propriu de echipa lor favorită. În etapa a 5-a a playoff-ului de promovare, CSM Reşiţa va primi replica formaţiei din Sighişoara. Conjunctura nu e una favorabilă, dar coordonatorul rossonerilor, Marius Bahan, promite că echipa reşiţeană va da totul pentru victorie.

“Ne așteaptă un meci foarte, foarte greu cu CSM Sighișoara, care nu mai este echipa de anul trecut. S-au întărit, și-au schimbat antrenorul, din cunoștințele noastre vor să intre în prima ligă, deci nu va fi un meci ușor. Mai mult de atât, Raul Bote a plecat în Austria și am rămas descoperiți pe postul de pivot, mai ales că Rareş Scurt nu poate evolua, este accidentat şi va lipsi încă o perioadă destul de lungă. Ignat se resimte, are probleme la genunchi. Boban și Tănase din nou au ceva probleme. Sperăm ca până la ora meciului să își revină oarecum și să ne ajute atât cât pot ei, deoarece suntem în efectiv destul de redus și va fi foarte greu pentru noi. Trebuie să fim toți 100%,  fac apel la toți iubitorii handbalului, la toți iubitorii sportului să vină alături de noi”, a spus Marius Bahan.

Meciul CSM Reşiţa-CSM Sighişoara se dispută sâmbătă, de la ora 13.00, în Sala Polivalentă. Înaintea acestui joc, oaspeţii ocupă locul doi al clasamentului, cu 10 puncte, iar CSM Reşiţa se află pe poziţia a patra, cu 9 puncte în cont.

Cele mai citite

Related Articles