[AUDIO] CSM Reşiţa încheie anul cu o victorie. Rossonerii şi-au luat revanşa cu Pobeda Star

CSM Reşiţa a încheiat anul cu o victorie clară. În etapa a 15-a, ultima programată anul acesta în Liga a III-a de fotbal, rossonerii au avut meci la Pobeda Star Bîşnov – singura echipă care a câştigat anul acesta în Valea Domanului. Revanşa formaţiei reşiţene a fost una categorică: CSM Reşiţa s-a impus cu 4-0 şi şi-a luat punctele înapoi. Au marcat Nicușor Fota (19), Gakou Aboubacar (76) şi Marian Drăghiceanu, care a reuşit dubla (77, 83). La final, concluziile au fost formulate de antrenorul Călin Cheregi:

„Mă bucur nespus de mult că am încheiat cu o victorie în dauna unui adversar care, după cum bine știm, ne-a creat o traumă în tur – în sensul că am pierdut acasă. Dar astăzi nu cred că s-a pus nicio secundă problema echipei care a meritat să câștige.

Ce pot să vă spun, au trecut câteva luni de la momentul în care am acceptat să preiau această echipă. După cum bine știți, am pornit de la un moment zero, au fost foarte puțini jucători în momentul în care am venit la primul antrenament și ușor-ușor am încercat să facem un lot. Iată că în acest moment terminăm – după turul campionatului și încă 6 etape – pe primul loc, un loc care ne face onoare. Ce pot să vă mai spun legat de acest proiect? Din punctul meu de vedere sunt trei piloni importanți care se regăsesc în această activitate.

Cel mai important pilon al proiectului, din punctul meu de vedere, este conducerea administrativă, și aici aș vrea ca să îl remarc pe domnul președinte și pe domnul primar, care au fost alături de noi, ne-au oferit condiții bune, mult peste Liga a treia. Drept răsplată, suntem în acest moment echipa care a terminat pe primul loc.

Pilonul numărul doi sunt jucătorii, care într-adevăr s-au autodepășit, chiar dacă în anumite momente au fost unele rezultate care ne-au dezamăgit. Aici fac referire la cele 6 puncte pe care le-am pierdut foarte, foarte ușor, cu Bâşnov și cele de la Pecica. Dar, una peste alta, am avut puterea să ne readucem aminte de ce practicăm această meserie, atât eu ca și antrenor, cât și ei ca și jucători.


Nu în ultimul rând, tot în acest proiect, sunt acești minunați suporteri. Pe această cale doresc să le mulțumesc că sunt alături de noi, indiferent unde jucăm, la fiecare antrenament, niște oameni minunați care într-adevăr ne transmit multă energie din tribună. Aș dori ca să transmit un sincer și un călduros la mulți ani și sărbători fericite tuturor celor care simpatizează cu echipa CSM Reșița, și pe această cale vreau să-i asigur că ne dorim aceeaşi relaţie bună şi în viitor.

Aș vrea să mai fac o referire – dacă tot suntem la acest moment – la colegii mei din staff. După cum bine știți, în momentul în care am preluat echipa am venit singur, dar am reușit să îmi formez un staff cu niște oameni deosebiți. Unii dintre ei nu au practicat această meserie și aici mă refer la Bărboianu, Popescu sau Zimmermanm. Nu le este deloc ușor să aibă meseria și de antrenor, și de jucător, dar sunt foarte dedicaţi. Și nu în ultimul rând, aș vrea să-l menţionez pe Bosko Vişatovici, care a venit cu experiența necesară, deoarece, după cum bine știți, el a activat ani la rând la Liga a treia, la Lupac – și avea multe date despre echipe și despre zona în care ne desfășurăm activitatea. Încă o dată vreau să îi felicit pe toți, şi să doresc tuturor reşiţenilor un călduros la mulți ani„, a declarat Călin Cheregi.

CSM Reşiţa e liderul seriei a 8-a, cu 33 de puncte. Un punct mai puţin au Şoimii Lipova, iar podiumul grupei e completat de CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, care totalizează 30 de puncte.

foto: facebook CSM Resita

De același autor

Related Articles