[AUDIO] CSM Reşiţa, în faţa unui nou examen în Cupa României

Echipa de fotbal CSM Reşiţa se pregăteşte pentru cel de-al treilea examen din Cupa României. După ce au eliminat colega de eşalon Voinţa Lupac şi echipa de Liga a II-a Politehnica Timişoara, rossonerii vor să producă surpriza în faţa unei prim-divizionare. În Valea Domanului vine CS Mioveni, echipă aflată pe penultimul loc al Superligii. Reşiţa are numai victorii în actualul sezon, iar antrenorul Călin Cheregi speră ca elevii săi să-şi continue parcursul perfect pe cele două fronturi, în Cupă şi în campionat.

“Din nou ne așteaptă două meciuri grele, iar primul este jocul de acasă din Cupa României, la care toată lumea chiar va fi focusată. Cred că suntem îndreptățiți ca să sperăm. Nu ascundem faptul că ne dorim să producem surpriza, pentru asta ne antrenăm. Nu poate să fie nimic mai frumos decât să îți doreşti să joci cu o echipă de Liga 1 și să produci surpriza. Ne dorim cu toții o victorie, dar zic s-o luăm pas cu pas, să vedem ce se întâmplă la meci, iar ulterior sigur vom lua o decizie. Clar că va trebui separat lotul, pentru că nu poți să te duci altfel pe două fronturi – dar pentru mine personal, obiectivul este meciul de miercuri din Cupă, iar apoi jocul de campionat.

Nu e niciun meci ușor, pentru că seria în care evoluăm este o serie puternică. Nu vreau să fac o paralelă cu grupa de anul trecut, dar seria de Arad-Timișoara este o serie cu calitate fotbalistă și cu o organizare a jocului mult mai bună – drept dovadă, toate meciurile noastre au fost deschise oricărui rezultat”, a declarat Călin Cheregi.

Partida CSM Reşiţa-CS Mioveni, joc din turul patru al competiţiei de Cupă, se dispută miercuri, 28 septembrie, de la ora 16.30, pe arena Mircea Chivu. Peste alte trei zile, rossonerii vor juca din nou acasă, de această dată în campionat, contra formaţiei timişene Pobeda Dudeştii Vechi.

Tot miercuri, prim-divizionara UTA Arad joacă în Cupă pe terenul formaţiei de Liga a III-a Foresta Suceava. Partida este programată de la ora 16.00.

De același autor

Related Articles