[AUDIO] CSM Reşiţa e în semifinalele Cupei României – Naţional U19! Leo Doană: “Sperăm să nu ne oprim aici”

Echipa de juniori mari a clubului CSM Reşiţa are un sezon de excepţie! Tinerii rossoneri pregătiţi de fostul mare jucător al Reşiţei Leontin Doană merg ceas, atât în Cupă, cât şi în campionat. În lupta pentru Cupa României – Naţional Under 19, speranţele fotbalului reşiţean au avansat până în semifinale, după o victorie categorică în faţa echipei CSM Zalău. Pe sinteticul din Valea Domanului, CSM Reşiţa s-a impus cu 4-1. Hatttrick-ul lui Abel Ursu şi golul lui Robert Mihaly au făcut diferenţa în jocul contra sălăjenilor. La final, antrenorul Leo Doană şi-a lăudat elevii pentru ambiţie şi dăruire:

“În primul rând, vreau să-mi felicit băieții pentru un jocul prestat. Chiar dacă au fost conduși cu 1-0, au revenit și au demonstrat încă o dată că au valoare. S-a dovedit acest lucru și în campionat, unde suntem neînvinși, în Cupă la fel, și sperăm să mergem cât mai departe. Ne-am calificat în primele patru pe țară, sperăm să nu ne oprim aici. Eu sper să avansăm până în finală. După cum știți, primele patru joacă tur-retur, nu mai este fază eliminatorie. Avem o șansă, pentru că, la noi pe teren, e greu să ne bată vreo echipă.”

Alături de CSM Reşiţa, s-au mai calificat în semifinalele Cupei CS Aerostar Bacău, AFC Chindia Târgovişte şi ACS Kinder Constanţa. Duelurile din semifinale nu au fost încă stabilite.
CSM Reşiţa merge la fel de bine şi în campionatul Naţional U19. Tinerii rossoneri sunt lideri în seria a 7-a a playoff-ului, cu şase victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Cele mai citite

Related Articles