[AUDIO] CSM Reşiţa-Crişul Chişineu Criş, în epilogul sezonului regulat! Călin Cheregi: „Publicul e foarte important pentru noi”

Liga a III-a de fotbal programează în acest weekend ultima etapă din sezonul regulat. În seria a 8-a, liderul CSM Reşiţa va întâlni în Valea Domanului formaţia Crişul Chişinău Criş – actuala ocupantă a locului patru.  Ca de fiecare dată, CSM Reşiţa va juca la victorie, spune antrenorul Călin Cheregi, care îşi doreşte ca publicul să vină în număr cât mai mare la meci:

“Referitor la joc, întâlnim un adversar care a avut un start de sezon bun. Au început bine și ei, cu un rezultat de egalitate la Phoenix Buziaş și o victorie acasă cu Cermeiul. Se pare că traversează o formă sportivă bună, de aceea cred că va fi un meci atractiv, în care vom întâlni un adversar echilibrat, cu o aşezare tactică defensivă foarte bună. Va fi un duel destul de interesant.

Mereu e important publicul. Pentru noi, publicul și galeria sunt factori esențiali în ceea ce se întâmplă în acest proiect. Pe această cale, lansez microbiştilor invitaţia să vină număr cât mai mare la stadion pentru a fi alături de noi, pentru că prezența lor în tribună ne dă o stare foarte, foarte bună, ei pot duce echipa spre victorie”, a declarat principalul CSM-ului.

Partida CSM Reşiţa-Crişul Chişinău Criş se dispută sâmbătă, 25 martie, de la ora 15.00, pe arena „Mircea Chivu”. Tot sâmbătă, de la aceeaşi oră, joacă şi cele două cărăşene din seria a 7-a: Voinţa Lupac întâlneşte acasă formaţia ACSO Filiaşi, iar Progresul Ezeriş merge după puncte la Retezatul Haţeg.

foto: Miruna Mihancea

Cele mai citite

Related Articles