[AUDIO] CSM Reşiţa aduce doar un punct de la Ghiroda. Rossonerii rămân totuşi lideri în seria a 8-a

Examen dificil pentru CSM Reşiţa, în etapa a 7-a a Ligii a III-a de fotbal. De această dată, rossonerii reşiţeni au evoluat pe terenul formaţiei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – o grupare cu pretenţii la calificarea în playoff-ul seriei a 8-a. Gazdele au deschis scorul în minutul 23, când Andrei Mura a trimis în poartă o minge făcută cadou de apărarea reşiţeană. CSM-ul a alergat după egalare, iar eforturile rossonerilor au fost răsplătite în minutul 68: Sebastian Velcotă a marcat cu un şut plasat din afara careului. S-a terminat 1-1, iar Reşiţa bifează al treilea meci consecutiv fără victorie. Antrenorul Călin Cheregi s-a declarat nemulţumit de rezultat, dar şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţia din repriza a doua:

„Un egal cu Ghiroda, cu o echipă bună, care are şi ea ca obiectiv unul din primele 4 locuri. Au făcut o primă repriză bună, au echilibrat bine jocul. Ce pot să vă spun referitor la rezultat? Sunt nemulțumit, pentru că îmi doream să câștig. Ce mă bucură mult este atitudinea din repriza a doua, faptul că au înțeles ceea ce era de făcut. Vreau să îi felicit pe cei care au intrat în repriza a doua, la pauză.
Din punctul meu de vedere, am dominat repriza a doua de la cap la coadă, am avut jocul în mână, foarte multe ocazii. Nu știu dacă echipa gazdă în a doua repriză a ajuns de două ori la poartă. Una peste alta, un rezultat care mă nemulțumește – dar, dacă pot să spun că mă mulțumește ceva, este evoluția jucătorilor din repriza a doua, ceea ce denotă faptul că din punct de vedere fizic putem duce bine jocul până la sfârșit, urmează să găsim cauzele pentru ceea ce s-a întâmplat în prima repriză.”

De cealaltă parte, antrenorul Ghirodei, Sorin Bălu, a apreciat că fiecare echipă a dominat câte o repriză.

” Da, a fost un meci extraordinar, un meci în care băieții noștri au depus un efort fantastic. A fost o primă repriză în care spun eu că am avut mai mult controlul jocului și până la urmă s-a văzut și în rezultatul de pe tabelă. Trebuie să fim corecți şi să spunem că repriza a doua a fost a celor de la Reșița, ne-au pus într-o presiune constantă, însă din punct de vedere tactic, din punct de vedere organizatoric, defensiv, spun eu că am făcut un meci bun – exceptând faza golului, unde putea fi blocat Velcotă. Da, până la urmă, fotbalul așteaptă greșeala. Cred eu că egalul este un rezultat echitabil, repet, cu reprizele împărțite – prima, a noastră, a doua, a celor de la Reșița.
Chiar le-am spus băieților mei că, din punct de vedere al atitudinii, sunt mândru că sunt antrenorul lor. Am dat maximum din ce putem astăzi. Încercăm să ne îmbunătățim de la săptămână la săptămână, de la antrenament la antrenament, și să fim mai buni pentru viitor.”

Deşi a scos doar un punct la Ghiroda, CSM Reşiţa rămâne lider în seria a 8-a, pentru că urmăritoarea Pobeda Star Bîsnov a pierdut acasă, 3-4, în faţa Progresului Pecica. Reşiţenii ocupă locul I cu 16 puncte. Pe doi se află Pobeda Star, care are 15, iar podiumul e completat de Progresul Pecica, grupare care a adunat 13 puncte.
În etapa următoare, pe 15 octombrie, CSM Reşiţa primeşte acasă replica ultimei clasate, Avântul Periam.


foto: facebook Club Sportiv Comunal Ghiroda si Giarmata Vii

De același autor

Related Articles