[AUDIO] CSM Reşiţa a câştigat şi al doilea amical al verii. Victorie clară contra Progresului Ezeriş

Amicalul dintre CSM Reşiţa şi Progresul Ezeriş ar fi trebuit să se dispute pe stadionul Gloria – dar gazonul din Govândari a devenit impracticabil din cauza ploii torenţiale căzute cu câteva ore înainte de meci. În aceste condiţii, cele două grupări au convenit să joace pe sinteticul din Valea Domanului. Conform aşteptărilor, CSM Reşiţa a controlat ostilităţile în cea mai mare parte a timpului de joc. Experienţa veteranilor rămaşi la echipă şi-a spus cuvântul, iar formaţia rosso-neră s-a impus cu un categoric 5-0 (2-0). Pe lista marcatorilor şi-au trecut numele Drăghiceanu, Petre, Fota, Avramovici şi Mihali. La final, antrenorul Călin Cheregi s-a declarat relativ mulţumit de evoluţia elevilor săi.

“Pentru noi a fost un antrenament util. Fiind în cantonament, am luat decizia de a ne pregăti de după-masă cu un adversar, de a avea un alt tip de antrenament; pot să vă spun că mă declar mulțumit de ceea ce am văzut, dar avem și probleme de reglat. Venim după o săptămână cu o încărcătură destul de mare, vreau să îi felicit pe băieți pentru dorința de joc pe care o arată. Mă bucură foarte mult faptul că dăm goluri, am crescut față de meciul trecut, chiar dacă încă nu suntem unde ne dorim. Lotul nu este definitivat, încă suntem în căutări. Încercăm să găsim încă o soluție sau două pe posturile pe care suntem descoperiți. Mai avem nevoie de un fundaş central şi de un mijlocaş lateral, dar pe zi ce trece acești tineri îmi dau încredere şi demonstrează că sunt soluții viabile pentru ceea ce dorim să facem”, a spus tehnicianul Călin Cheregi.

De cealaltă parte, antrenorul ezerişenilor, Dorian Arbănaş, a apreciat că, în pofida scorului, Progresul n-a făcut un joc rău:

“Chiar dacă am pierdut cu 5-0, a fost un test destul de reuşit. M-a interesat mai mult prima repriză, pentru că aici am folosit echipa de seniori. În repriza a doua am jucat cu mai mulți copii. Una peste alta, un meci destul de bun, la pregătirea pe care o avem deocamdată. Am avut și noi ocazii de a marca, dar s-a văzut totuși că ei sunt mai pregătiți şi mai experimentaţi. Cred că prima repriză puteam să o terminăm chiar și la egalitate. Pe ansamblu, consider că a fost un test foarte reușit pentru noi, încercăm să creștem tinerii noștri, să dăm șansă tuturor. Păcat că încă avem greșeli individuale, așa cum am avut în campionatul trecut. Sperăm să le corectăm și mergem înainte. Lotul în mare măsură este definitivat, am mai avea nevoie de un atacant și de un fundaș central, în rest zic că suntem acoperiți pe posturi. Avem și jucători cu experiență, și jucători tineri. Încercăm să facem un mix și sperăm să ne descurcăm mai bine ca sezonul trecut”, a declarat Dorian Arbănaş.

Următorul amical al celor de la CSM Reşiţa este programat miercuri, cu Viitorul Şimian. Progresul Ezeriş continuă şi ea seria testelor: sâmbătă, ezerişenii îşi vor măsura forţele cu Magica Balta Caransebeş.

De același autor

Related Articles