[AUDIO] CS Caraş-Severin – HCM Constanţa 21-29 (10-16), în etapa a 7-a a Ligii Naţionale de handbal masculin

Într-un meci din etapa a şaptea a Ligii Naţionale de handbal, CS Caraş-Severin a fost învinsă pe teren propriu de campioana HCM Constanţa, cu 29-21.

CS Caras-SEverin-HCM ConstantaCu aceleaşi vechi probleme de lot, antrenorul Aihan Omer a apelat şi la trei dintre juniorii II de la Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa. Denis Ionescu şi-a luat în serios rolul de pivot, iar Raul Heimbach şi Marius Drăgănescu au avut apariţii sporadice pe extrema stângă. Totul pentru a căpăta încredere.

Din nou a ieşit la rampă interul Ilie Vaidasigan, care a făcut un meci bun în faţa campioanei, iar cele opt reuşite ale sale au adus aminte de evoluţia sa remarcabilă din derby-ul Banatului, din prima etapă.

Deşi au început mai bine partea a doua a întâlnirii, cu cinci goluri faţă de doar unul al Constanţei în interval de zece minute, cărăşenii nu au reuşit să se apropie la mai mult de două goluri, 15-17. Campionii au refăcut diferenţa şi s-au impus clar.

CS Caraş-Severin  – HCM Constanţa 21-29 (10-16)

CS Caraş-Severin: C. Ionescu, Marocico, Sămînţă – Vaidasigan 8, Marta 6, Stan 3, Grigoraş 1, Negru 1, Turcu 1, Grozăvescu 1, Starikov, Drăgănescu, Heimbach, Denis Ionescu. Antrenor: Aihan Omer.

HCM Constanţa:  Stănescu – Csepreghi 8, Toma 5, Criciotoiu 4, Novanc 3, Stavrositu 3, Sadoveac 3, Angelovski 1, Cristescu 1, Buricea 1, Şimicu, Vujadinovic, Sabău, Şoldănescu, Şomlea, Popescu. Antrenor: Z. Shundovski.

Iată ce a declarat la finalul meciului antrenorul Aihan Omer:

Din partea oaspeţilor a vorbit handbalistul Alexandru Csepreghi:

* ACS Energia Rovinari Tg. Jiu a învins pe HC Odorheiu Secuiesc cu scorul de 27-26 (13-11), miercuri seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.
Finalul a fost unul incandescent, în care fiecare echipă a trecut pe lângă golul victoriei. Gorjenii aveau 26-23 pe tabela de marcaj în min. 57, dar au rămas în inferioritate (Păiuş eliminat) şi au ratat câteva atacuri, permiţând harghitenilor să revină şi să egaleze, 26-26 (gol Kuzmanoski, min. 59). Portarul gazdelor, Szilard Orban, a apărat un şut al lui Andrei Enache în ultimul minut, dar jucătorii lui Vlad Caba au pierdut mingea pe atac, astfel că Acatrinei a reuşit să înscrie golul victoriei oaspete cu puţine secunde înainte de final, iar portarul Juzbasic a apărat ultima aruncare a meciului.
HC Odorhei a condus o singură dată în acest meci, cu 14-13 (min. 33)

Cele mai citite

Related Articles