CS Caras Severin - Dinamo PancevoSâmbătă, 18 ianuarie:

CS Caraș-Severin a câștigat și cel de-al doilea joc amical disputat la Reșița, în compania formației din liga secundă sârbă, Dinamo Pancevo. La finalul partidei scorul a fost 33-29, iar la pauză, cele două formații au fost la egalitate, 15-15.

În cel de-al doilea meci, jucătorii de la CS Caraș-Severin au jucat mult mai dezinvolt decât în primul joc. Relațiile dintre jucători, precum și anumite scheme au fost mult mai reușite. Nu au existat prea multe greșeli individuale. În prima repriză poarta bănățenilor a fost apărată de tânărul Andy Sămînță, iar în cea de-a doua repriză au intrat în poartă experimentații Cristian Ionescu și Emilian Marocico. Dinamo Pancevo este o echipă tânără, dar care practică un joc elaborat, cu multă determinare, fiind o echipă care va evolua în sezonul viitor în prima ligă sârbă.

Ascultați mai jos declarația celui mai experimentat jucător de la CS Caraș-Severin, Adrian Petrea, care a coordonat din teren echipa în lipsa antrenorului Aihan Omer, aflat în Danemarca la un curs de specializare:

Vineri, 17 ianuarie:

CS Caraș-Severin a învins vineri seara cu 28-26, la pauză 15-12, formația sârbă de ligă secundă Dinamo Pancevo, în meciul amical de handbal masculin disputat la Sala Polivalentă din Reșița. În lipsa antrenorului Aihan Omer, aflat la cursuri în Danemarca, a coordonat echipa Adrian Petrea.  Noul sosit, pivotul bosniac Vladislav Veselinov a marcat 3 goluri.

CS Caraș-Severin a trecut pe foaia de joc următoarea formulă: Cristian Ionescu, Emilian Marocico, Andy Sămînță, Eduard Belchite, Denis Ionescu, Vladislav Veselinov (3 goluri), Ilie Vaidasigan (5), Mihai Rohozneanu (3), Demis Grigoraș (1), Adrian Petrea (2), Tudor Marta (5), Emilian Turcu (2), Marius Grozăvescu (5), Ioan Stan (2).

Cele două echipe vor juca și sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 10:30.

Ascultați mai jos declarația coordonatorului de joc al echipei CS Caraș-Severin, Mihai Rohozneanu: