[AUDIO] Cronometrul Performanţelor cu atletism

DSCF7833Emisiunea „Cronometrul Performanţelor” de luni, 21 octombrie, a fost dedicată atletismului şi, în special, rezultatelor obţinute de atleţii de la CSS Caransebeş. Invitaţii lui Daniel Babun, în studio, au fost antrenorul emerit, Cristian Dragomir, de la clubul din municipiul de pe Timiş şi Sebeş şi atleta Liliana Danci, care se pregăteşte cu antrenorii de la CSS Caransebeş, dar este legitimată la CSM Reşiţa.

S-a vorbit despre ediţia a 17-a a Memorialului “Iosif Korka”, Campionatul National de maraton, concurs unde Liliana Danci a cucerit titlul national şi Ekidenul de la Chiba. La această competiţie, organizată pe distanţa clasică a unui maraton (42 km 195 m) se concurează în ştafetă, trei băieţi şi trei fete. Din lotul României face parte şi Liliana Danci.

Antrenorul emerit Cristian Dragomir a vorbit şi despre grupa de atletism pe care a organizat-o în localitatea Slatina Timiş, alături de un alt antrenor de la Caransebeş, Marian Enache.

Liliana Danci a explicat cum se antrenează zilnic:

Antrenorul emerit Cristian Dragomir, fost şi antrenor federal timp de şase ani, a spus pentru ce pregăteşte tinerii atleţi de la CSS Caransebeş:

Următoarea ediţie a emisiunii Cronometrul Performanţelor va fi difuzată luni, 28 octombrie, de la ora 17:30.

Articolul precedent
Articolul următor

De același autor

Related Articles