[AUDIO] Comuna Măureni este pregătită de sărbătoare! Vedetele sportului românesc vor face spectacol la inaugurarea bazei sportive din localitate

Pentru o zi, sportul va fi rege la Măureni! Administraţia locală de aici se pregăteşte să inaugureze micuţa, dar cocheta bază sportivă cu teren sintetic despre care primarul Brian Filimon recunoaşte că e proiectul său de suflet. Şi pentru că fotbalul a fost şi este încă marea sa pasiune, edilul din Măureni vrea să transforme momentul inaugural înt-un eveniment de neuitat, unic prin numărul şi calitatea invitaţilor din domeniul sportului. Foste şi actuale glorii din fotbalul şi boxul românesc au primit invitaţia şi au confirmat participarea la deschiderea oficială a noului obiectiv sportiv de la Măureni. Sâmbătă, 5 iunie, de la ora 12.00, terenul sintetic va fi inaugurat şi va primi apoi “botezul” competiţional cu un Duel al Vedetelor. Aşa a fost denumit meciul demonstrativ care  va opune echipele conduse de Rică Neaga şi Dan Alexa. Locuitorii comunei şi oaspeţii veniţi de pretutindeni vor putea aplauda foste glorii ale fotbalului românesc, care vin să arate că încă mai ştiu cu mingea. Alături de ei, au confirmat prezenţa foşti şi actuali campioni de box, celebri în ţară şi peste hotare – iar lista cu atracţiile evenimentului mai include şi alte surprize. Primarul Brian Filimon speră să ofere tuturor celor prezenţi o inaugurare de neuitat:

“Am dorit să fac o altfel de inaugurare, una mai specială. Sperăm să ne iasă, sperăm să ne ajute şi Dumnezeu cu vremea, confirmările celor care sunt trecuţi pe afiş au sosit în proporţie de 90%. Vor veni acei oameni pe care generaţii întregi de copii, tineri şi adulţi le aplaudau la televizor, oameni de sport care au fost şi sunt în continuare idolii noştri. Mă bucur că pot crea un eveniment atât de frumos în comunitatea noastră. În primul rând, să se bucure cetăţenii din Măureni şi Şoşdea şi, bineînţeles, oamenii din întreg judeţul. Impactul la postările de pe facebook a fost foarte mare şi pozitiv, lucru care ne dă speranţa că va fi un eveniment unic. Pe lângă acest duel al vedetelor din fotbal, vor fi şi câteva demonstraţii ale campionilor din box, şi aici mă refer la campionul Flavius Biea de la Timişoara, care îşi va prezenta şi centura, plus vestitul campion Francisc Vaştag, care va urca şi el în ring. Pe lângă toate acestea, vor fi şi campionatele locale de fotbal şi de box”, a spus primarul Brian Filimon.

Cu acelaşi prilej va fi inaugurat şi parcul din zona centrală, un alt proiect major finalizat de administraţia publică a comunei Măureni. Cei mai bucuroşi de această investiţie vor fi copiii, care aşteaptă cu nerăbdare surprizele pregătite special pentru ei.

Cele mai citite

Related Articles