[AUDIO] Componenții Clubului de înot masters Reșița 07, pregătiți de primele competiții ale anului

133

Componenții Clubului de înot masters Reșița 07 își continuă pregătirea la Complexul Municipal de Sport și Sănătate „Ioan Schuster” din Reşiţa, acum în condiții mai ”relaxate” în ceea ce privește măsurile anticovid. ”Seniorii” înotului reșițean se pregătesc pentru participarea la primele competiții ale anului, dar și pentru organizarea celor două mari evenimente tradiționale pentru club.  

”Ne bucurăm mult de tot de condițiile excepționale pe care le avem la bazin. Aproape de un an de zile facem antrenamente, deși alte bazine din țară au fost închise în perioada de pandemie. Noi ne pregătim să mergem la primele concursuri din 2021 și ne bucurăm că avem această oportunitate. Săptămâna aceasta vom lua parte la un concurs la Ploiești, iar în zilele de 3 și 4 iulie vom participa la Campionatele Naționale de înot masters ale României. 8 colegi de ai mei s-au înscris pentru a concura la Ploiești, încet încercăm să revenim la normal și să participăm cât mai mulți. Suntem mult mai relaxați în ceea ce privește măsurile anticovid, ne bucurăm că vine mult mai multă lume la bazin, deoarece înainte eram doar noi”, a spus directorul executiv al clubului Reșița 07, Dorina Iana.      

Clubul Reșița 07 intenționează să organizeze în acest an cele două competiții tradiționale Traversarea Lacului Văliug, în august, și Memorialul Ioan Schuster, în luna octombrie.