[AUDIO] Complexul Municipal de Sport şi Sănătate ”Ioan Schuster” din Reșița se închide timp de o lună

Complexul Municipal de Sport şi Sănătate ”Ioan Schuster” din Reşiţa va fi închis timp de o lună , din data de 1 august, pentru lucrările de anuale de întreţinere.

Laurenţiu Plestici, şeful Complexului ne-a explicat ce se va întâmpla în perioada următoare:

”În luna august bazinul va fi închis, deoarece el a fost deschis din luna iunie 2020. Inițial a fost deschis doar pentru sportivii de perfomanță, apoi din luna mai 2021 au venit și cei din categoriile inițiere și agrement. La ora actuală în bazin se pregătesc cei din grupele de inițiere, avansați, aqua gym și cei care vin pentru agrement. Sportivii de performanță vor intra în vacanță de săptămâna viitoare. Din acest motiv vom închide bazinul și pentru că majoritatea se află prin concedii, raportul încasări-chletuieli fiind unul defavorabil. Cel mai mult o să se lucreze la cuva bazinului, apoi la întreținerea tehnică a motoarelor, la instalațiile de ventilație,a filtrelor, cazanelor, instalațiile sanitare și electrice. Vom interveni și pe acoperișul bazinului. Toate acestea le vom face cu personalul angajat. ”

Panourile solare instalate pe acoperișul bazinului funcționează la capacitate maximă, sunt o ”gură de oxigen” pentru noi,  ne ajută pentru apa menajeră, a mai spus Laurențiu Plestici.  

Bazinul va fi închis între 1 și 31 august, iar după data de 20 august clienții sunt așteptați la casieria pentru înscrieri. Activitatea la Complexul Municipal Sport şi Sănătate din Reşiţa va fi reluată la începutul lunii septembrie.

sursa foto: Laurențiu Plestici