[AUDIO] Cei mai buni sportivi din România vor concura la Mountainbike METAL ENDURO Reșița 2021 pe potecile special amenajate în împrejurimile orașului

Reșița găzduiește duminică, 10 octombrie o nouă ediție a competiției de ciclism, Metal Enduro, care cuprinde 5 probe speciale pe traseele amenajate în împrejurimile orașului. Peste 120 de concurenți din toată țara se vor întrece la ediția din acest an, după cum afirmă reprezentantul Asociației Bike Attack Reșița, Mihai Lupșan, unul dintre organizatori:

”Metal Enduro este cel mai longeviv concurs de enduro pe bicicletă din țară și se desfășoară pe formatul unui raliu. Concurenții au timp limită pentru a ajunge la probele speciale, iar acestea se cronometrează, iar timpul cumulat contează pentru clasamentul final. Traseele au cam aceeași dificultate. Din motive organizatorice am decis să nu mai facem înscrieri în ziua concursului. Avem fete și băieți, în jur de 120 s-au înscris din mai multe zone ale țării. Condițiile meteo au schimbat aspectul traseelor, e mai mult noroi pe unele porțiuni, dar concurenții ăși asumă aceste riscuri, pentru că acesta este specificul probelor de enduro. Toți concurenții au certificatul verde de vaccinare anticovid sau au trecut prin boală”, spune Mihai Lupșan.

Metal Enduro va începe la ora 10 și este organizat de Asociația Bike Attack cu sprijinul Primăriei Reșița și a diverșilor sponsori.