[AUDIO] Cei mai buni luptători ai României își dau întâlnire la Reșița! Naționalele de seniori au loc în weekend

Reșița se pregătește să redevină capitala luptelor românești! La sfârșitul acestei săptămâni, municipiul de pe Bârzava va găzdui timp de trei zile Campionatele Naționale de lupte ale seniorilor, ultimul concurs intern major din actualul sezon. Reșița va fi din nou gazdă bună, iar școala locală de lupte e gata să intre în competiție pentru medalii, spune Florin Dință, președintele Asociației Județene de Lupte din Caraș-Severin.

Se va disputa la Reșița cea mai importantă competiție națională internă de lupte. Este al patrulea sau al cincilea an în care Naționalele de seniori se țin la noi. Competiția va avea loc în perioada 26-28 noiembrie. Pentru noi e o plăcere să organizăm acest campionat, vom participa cu sportivi legitimați la CSS și CSM Reșița. Totodată vom intra în competiție și cu echipa, pentru că imediat după Campionatul Național Individual va avea loc și cel pe echipe. Vom avea în concurs 10 sportivi. Printre cei mai titrați se numără Vlad Caraș, Andrei Franț, Erich Loidl sau Filip Marin, dar vom participa și cu câțiva juniori pe care încercăm să-i promovăm la seniori. Cu toții sunt candidați la medalii”, a declarat tehnicianul Florin Dință.

Acreditările, ședința tehnică și tragerea la sorți vor avea loc vineri după-amiază, iar competiția propriu-zisă se va desfășura la Polivalentă sâmbătă și duminică. La Naționalele de la Reșița vor participa aproximativ 200 de luptători din întreaga țară. Programul competiției este următorul:

De același autor

Related Articles