[AUDIO] Calificare istorică pentru voileibalistele de la CSM Lugoj

Prim-divizionara CSM Lugoj, deținătoare a Supercupei României, a obținut o performanță uriașă de Mărțișor: s-a calificat în finala Cupei Challenge la volei feminin. Este prima echipă din Lugoj care se califică în finala unei competiții europene intercluburi.

Susținută de un public frenetic, care a umplut până la refuz Sala Ioan Kunst Ghermănescu, CSM Lugoj a învins, miercuri seara, cu 3-0 (25-16,25-16, 25-23), pe OK Jedinstvo Stara Pazova, în manșa retur din semifinalele Cupei Challenge, după ce, în urmă cu o săptămână, în partida tur, a cedat cu 2-3 în Serbia.

”Sunt foarte fericit, o victorie mare, un drum lung și bun până la sfârșit. Echipa a intrat în finală, fetele s-au luptat și vreau să le mulțumesc. Mulțumesc nu doar echipei, nu doar la stafful meu, mulțumesc conducerii clubului, tuturor lugpjenilor, care ne susțin de fiecare dată.  Ne-am dorit de mult să fim în finală,  nu ne așteptam să avem o victorie atât de ușoară”, a spus antrenorul lugojencelor, Ugljesa Segrt.

În finala Cupei Challenge, CSM Lugoj va întâlni formația italiană Reale Mutua Fenero Chieri,  marea favorită a competiției, care în semifinale s-a impus fără probleme, în dubla manşă, în faţa celor de la VfB Suhl Thuringer, din Germania.

Sursa foto: Ion Moldovan

Cele mai citite

Related Articles