[AUDIO] Cadou pentru preşedintele Cristian Bobar: CSM Reşiţa-CSM Deva 4-0

Etapa a 8-a, penultima din playoff-ul Ligii a III-a de fotbal, a consemnat o nouă victorie clară a echipei CSM Reşiţa. Pe propriul teren, încurajaţi de inimoasa Guardia Ultra, rossonerii reşiţeni au învins cu un categoric 4-0 formaţia CSM Deva. Mediop, cu o dublă, şi Vali Lazăr au stabilit scorul pauzei: 3-0 pentru CSM Reşiţa. În partea a doua a întâlnirii, gazdele au ratat mai multe ocazii mari şi au marcat o singură dată: Cioinac a făcut 4-0 în prelungirile partidei. O victorie frumoasă, dedicată de rossoneri preşedintelui Cristian Bobar, care şi-a aniversat ziua de naştere. Antrenorul Dan Alexa:

CSM Reşiţa: Micu, Sima, Manolache, Bărboianu, Vasluian, Cioinac, Munteanu, Breşneni, Jorza, Lazăr, Mediop. Rezerve: Zimmermann, Rimovecz, Fota, Mura, Negru, Ciubotaru, Drăghiceanu, Călin, Velcotă

În celălalt meci disputat în playoff-ul seriei a 7-a, Voinţa Lupac a câştigat cu 2-1 în deplasare la Pandurii Târgu Jiu. Cu o etapă înainte de final, CSM Reşiţa conduce în serie cu 70 de puncte. Pe locul doi, cu 50 de puncte, se află CSM Deva, poziţia a treia e ocupată de Voinţa Lupac, cu 41 de puncte, iar pe patru se află Pandurii Tg. Jiu, care totalizează 37 de puncte. În ultima rundă, pe 21 mai, Voinţa Lupac va primi vizita formaţiei CSM Reşiţa.

CSM Reşiţa şi CSM Deva sunt calificate pentru barajele de promovare, în care vor avea ca adversare fruntaşele seriei a 8-a. Rossonerii vor întâlni probabil formaţia CSC Ghiroda, iar echipa din Deva se va duela cu CSC Dumbrăviţa.

foto: Zoli Bagosi

De același autor

Related Articles