[AUDIO] Ca-n tenis. Voinţa Lupac – CSM Reşiţa 0-6

Antrenament cu public pentru CSM Reşiţa. În cel de-al doilea tur naţional al Cupei României, fotbaliştii rossoneri au evoluat la conjudeţeana Voinţa Lupac, de care au dispus cu un categoric 6-0. Deşi a jucat cu ambiţie, formaţia gazdă n-a reuşit să pună reale probleme unei echipe reşiţene aflate într-o formă de zile mari.

CSM Reşiţa a condus la pauză cu 2-0, prin golurile marcate de Bărboianu (pen.) şi Rimovecz. În partea a doua a întâlnirii, elevii lui Călin Cheregi au mai punctat de patru ori. Şi-au trecut numele pe lista marcatorilor Robert Petre, Drăghiceanu şi Aboubacar – ultimul, autor al unei duble. Rossonerii au arătat seriozitate şi caracter, a declarat la final secundul Reşiţei, Boşco Vişatovici, fostul antrenor principal al Voinţei Lupac:

„Am vorbit cu băieții noștri, le-am spus că ne așteaptă un meci de orgoliu, pentru că adversara e o echipă de la noi din judeţLe-am spus că trebuie să tratăm meciul cu maximă seriozitate, pentru că dorim să aducem echipe mai bune la Reşiţa, să aducem mai mulți suporteri în tribune, mai multă lume să vadă echipa aceasta nouă, în care îi creştem pe cei tineri alături de seniorii noștri. Ţin să felicit și echipa gazdă, echipa unde am fost atâția ani. Doar că eu am făcut acum pasul spre echipa Reșitei. Băieţii CSM-ului au înțeles ce au de făcut. Țin să mulţumesc staff-ului, dar mai ales jucătorilor, care au arătat atitudine în joc.Ocaziile pe care le-am avut le-am fructificat în mare parte, și până la urmă echipa cea mai bună de pe teren a fost Reşiţa. Un lucru dovedit de joc şi de rezultat”, a spus Boşco Vişatovici.

De cealaltă parte, antrenorul Lupacului, Lucian Dobre, a recunoscut că există o diferenţă de valoare între cele două echipe. Cu multă muncă, Voinţa poate anula însă acest handicap, spune principalul Voinţei:

„S-a văzut diferența, cred că de valoare, până la urmă, de calitate. Dar eu consider că, dacă muncim triplu decât muncesc alții care au calitate, am putea egala, poate chiar depăși această calitate, care până la urmă azi a făcut diferența. N-am ce să le reproșez băieţilor, au încercat și și-au dorit foarte mult, dar atât s-a putut. O să muncim mult mai mult și o să încercăm să recuperăm acest dezavantaj”, a spus tehnicianul Lucian Dobre.

Voinţa Lupac a început jocul în următoarea formulă: Traşcă, Banac, Săndescu, Vasilescu, Străin, Danci, Vaştag, Jinga, Dan, Caia, Urdea. Rezerve: Matei, Lucica, Secoşan, Giurică, Cega, Lolea, Dalea, Cârlugea. Antrenor principal Lucian Dobre.


CSM Reşiţa: Zimmermann, Bărboianu, Ardei, Rimovecz, Fota, Popescu, Breşneni, Petre, Drăghiceanu, Negru, Avramovici. Rezerve: Mereu, Căpăţână, Curescu, Velcotă, Erhard, Canea, Domil, Gomboş, Aboubacar. Antrenor principal Călin Cheregi.

De remarcat e faptul că rossonerii reşiţeni sunt neînvinşi de la instalarea antrenorului Călin Cheregi. Sub comanda sa, CSM Reşiţa a reuşit să câştige cele opt partide disputate până acum: şase jocuri-test şi două meciuri oficiale.


Pentru cele două formaţii cărăşene urmează noi examene în campionatul Ligii a III-a: sâmbătă, de la ora 17.00, CSM Reşiţa va evolua în deplasare la Gloria Lunca Teuz Cermei, iar Voinţa Lupac va primi pe teren propriu replica formaţiei Viitorul Pandurii Târgu Jiu II.

De același autor

Related Articles