[AUDIO] Bilanţ intermediar la Clubul Sportiv Municipal din Reşiţa. Directorul Rusalin Fîc: “Am obţinut rezultate bune la lupte, box şi atletism”

Clubul Sportiv Municipal din Reşiţa a încheiat prima jumătate a sezonului cu rezultate bune, apreciază directorul Rusalin Fâc. Deşi au avut de înfruntat şi restricţiile aflate încă în vigoare în prima parte a anului, sportivii clubului reşiţean şi-au onorat cartea de vizită şi au reuşit să cucerească medalii chiar şi în aceste condiţii. Şeful Municipalului reşiţean a făcut bilanţul rezultatelor din primele 6 luni.

“Am început competiţiile din anul 2021 la lupte, la box şi la atletism. Au fost şi rezultate bune la aceste discipline, atât la campionatele naţionale, cât şi în Cupa României. La box, Daniel Anca a obţinut medalia de argint la Cupa României Under 22 şi Tineret. La atletism, au fost campionatele naţionale de marş, unde Narcis Mihăilă şi Marius Cocioran au obţinut locurile I şi II. Dacă vorbim de atletism, Marius Cocioran va fi prezent la Jocurile Olimpice de la Tokyo. După Londra şi Rio, urmează pentru el şi Tokyo, un rezultat de excepţie pentru sportivul legitimat la Clubul Municipal Reşiţa şi la CS Universitatea Reşiţa. Îl felicit atât pe Marius, cât şi pe antrenorul său, Octavian Măzăran, este un rezultat care ne dă speranţe că, începând cu anul viitor – când se va schimba modalitatea de finanţare a Cluburilor Municipale – CSM Reşiţa va fi în topul finanţării, având în vedere că grupările care au sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice sunt plasate la cel mai înalt nivel de finanţare. Îi mulţumim lui Marius pentru acest lucru, să sperăm că la Tokyo va obţine un rezultat foarte bun pentru România. La secţia de lupte au fost foarte multe competiţii în această perioadă. S-au desfăşurat calificări pentru Cupa României la seniori, juniori şi cadeţi. Au fost şi rezultate foarte bune. La Cupa României de cadeţi am obţinut două locuri III prin Gabriel Radu şi Giovani Ciopragă. La Cupa României de juniori, Cosmin Roman a obţinut locul I, iar Sabin Stegaru locul II, iar la Campionatul Naţional Under 15, Brian Techerean a obţinut locul II. Urmează pentru secţia de lupte Campionatul Naţional al luptelor pe plajă şi Campionatul Naţional pentru U15, juniori IV şi juniori mici, care se vor desfăşura la sfârşitul lunii la Constanţa. Calendarul competiţional naţional este un pic modificat, datorită Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Campionatele naţionale de obiectiv se vor desfăşura cam la toate disciplinele abia după Olimpiadă. La secţia de tenis, Mone Dragoş a participat la mai multe trialuri de formare a lotului naţional pentru categoria lui de vârstă, este în lotul naţional şi urmează şi pentru el competiţiile de obiectiv. Şi celelalte secţii vor avea în viitorul apropiat competiţii de obiectiv”, a declarat Rusalin Fîc, directorul Clubului Sportiv Municipal.

De același autor

Related Articles