[AUDIO] Aur balcanic pentru atletul reşiţean Cristian Roiban!

Sprinterul reşiţean Cristian Roiban se întoarce cu medalie de la Campionatul Balcanic de ştafete, eveniment sportiv desfăşurat în acest weekend la Craiova. În cadrul competiţiei găzduite de arena Nicolae Mărăşescu – care a şi primit “botezul” competiţional cu acest prilej – talentatul atlet legitimat la CS Universitatea Reşiţa a cucerit aur pentru România cu ştafeta de 4×100 m. Medalia, dar mai ales timpul obţinut în acest concurs, ne dau speranţe pentru competiţiile viitoare, spune antrenorul său, profesorul Octavian Bârsanu:

“Sportivul Cristian Roiban a reuşit să urce pe prima treaptă a podiumului cu ştafeta de 4×100 m a României, obţinând totodată şi un rezultat foarte bun, de 39 de secunde şi 69 de sutimi. Acest rezultat ne dă speranţe mari pentru obţinerea unei medalii cât mai strălucitoare şi la Campionatul Naţional de seniori care se va desfăşura la Cluj-Napoca săptămâna viitoare, în 5 şi 6 iunie”, a spus antrenorul Octavian Bârsanu.

În cadrul ştafetei de 4×100 m a României, reşiţeanul Cristian Roiban a alergat alături de Ionuţ Neagoe, Alin Anton şi Vasile Boboş.

Cele mai citite

Related Articles