[AUDIO] Atleţii Reşiţei, de trei ori pe podium la Naţionalele U18

Doi reprezentanţi ai atletismului reşiţean s-au întors cu medalii de la Campionatele Naţionale Under 18 desfăşurate la Bucureşti. Cristian Ionescu a adus acasă un argint şi un bronz, iar Răzvan Stanciu a urcat o dată pe treapta a treia a podiumului naţional. Cu detalii despre performanţele reşiţenilor, profesorul-antrenor Irinel Dumitru.

“Cristian Ionescu a ocupat locul trei în proba de 60 m garduri, cu un rezultat de 8 secunde şi 14s sutimi, și locul doi în proba de săritura în lungime cu o performanţă de 6 m și 98 cm. În aceeași competiție, Răzvan Stanciu a reușit să ocupe locul trei în proba de 60 m, cu un rezultat de 7 secunde şi 6 sutimi, și doar locul cinci în proba de 200 m, cu un rezultat de 23 secunde şi 14 sutimi. Rezultatele sunt îmbucurătoare în perspectiva participării, sperăm noi, în vară, la Festivalul Olimpic a Tineretului European. Ambii sportivi sunt în cărți pentru această competiție. Condiția este ca la probele la care dorim noi să participe în vară să devină campion naționali.”

Cristian Ionescu are dublă legitimare, CSS-CSU Reşiţa, şi e pregătit de tehnicianul Octavian Bârsanu – iar Răzvan Stanciu, de la CSU Reşiţa, este elevul antrenorului Irinel Dumitru. De remarcat că ambii sportivi au avut rezultate foarte bune şi la Naţionalele Under 20 de săptămâna trecută. Într-o competiţie la care au participat atleţi mai mari ca vârstă, Răzvan Stanciu a ocupat locul doi la 200 m, iar Cristian Ionescu a ieşit al patrulea în proba de lungime. 

De același autor

Related Articles