[AUDIO] Atleţii de la CS Universitatea Reşiţa se pregătesc pentru Naţionalele de seniori şi tineret

Campionatele Naţionale de atletism pentru seniori şi tineret vor avea loc la sfârşitul acestei săptămâni în capitală. Reprezentanţii Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa se află deja la Bucureşti, într-un cantonament asigurat de gruparea sportivă reşiţeană. Daria Grigoroiu şi Andreea Suhai se pregătesc cu profesorul Ştefan Nagy, iar Cristian Roiban este antrenat de profesorul Octavian Bârsanu. Stefan Nagy speră ca viteziştii Reşiţei să aducă acasă cât mai multe medalii.

“De două săptămâni suntem la Bucureşti, într-un cantonament pe care ni l-a asigurat Clubul Sportiv Universitatea. La sfârşitul acestei săptămâni va avea loc Campionatul Naţional de seniori şi tineret, unde CSU Reşiţa va fi reprezentat de Daria Grigoroiu la 60 m plat şi 60 m garduri, Andreea Suhai la 60 m plat şi Cristian Roiban la 60 m plat. Sperăm să obţinem rezultate foarte bune la acest concurs, deoarece am avut şi condiţii foarte bune de pregătire. A fost şi un cantonament la Felix, acum suntem în cantonament la Bucureşti, avem pentru sportivi medicamentaţie, am primit şi un echipament foarte elegant, modern, probabil nici cei de la lot nu au asemenea echipament. Prin urmare, avem toate condiţiile pentru a face performanţă”, a declarat profesorul Ştefan Nagy.

Pentru Daria Grigoroiu şi Cristian Roiban, medaliile puse în joc nu reprezintă singura miză a competiţiei. Campionatul Naţional din 5 şi 6 februarie va fi şi criteriu de selecţie pentru Balcaniadă, iar ambii sportivi au mari şanse de a concura pentru România la prestigioasa competiţie balcanică.

De același autor

Related Articles