[AUDIO] Atletele din Caraș-Severin, selectate în loturile naționale pentru competițiile europene

Atletele cărășene Liliana Danci, Loredana Cimpoieru și Karina Tămășilă au fost selectate în loturile naționale ale României pentru principalele competiții europene, ce vor avea loc în această vară. Liliana Danci va participa în proba de semimaraton la Campionatul European de seniori, de la Amsterdam. Pentru Campionatul European de junioare (Georgia) în proba de 1500 a fost nominalizată ca titulară Loredana Ciompoieru, dar și pentru Campionatul Bacanic de cadete din Serbia. Surpriza plăcută este că sportiva Karina Tămășilă a fost luată în vizorul lotului național, pentru Campionatul Balcanic de juniori mari, în proba de 5000 m, după cum afirmă antrenorul emerit, Cristian Dragomir:

Grupul de atleți din Caransebeș s-a mărit considerabil la nivel internațional. Aceasta mă bucură mult și înseamnă că antrenorii din secția de atletism își fac treaba la cel mai bun nivel. Doresc să îi nominalizez: Luminița Hamat, antrenoarea Karinei Tămășilă(legitimată la CSS Caransebeș), Marian Enache, antrenorul Loredanei Cimpoieru( CSS Caransebeș-CSM Reșița și Cristian Dragomir, antrenorul Lilianei Danci de la CSM Reșița, dar care coordonează toată activitatea secției de atletism de la Caransebeș.
La Caransebeș mai sunt sportivi de mare valoare și de viitor, care pot avea un loc în loturile naționale. Profesorul Cristian Dragomir, antrenor emerit a mai subliniat că secția din Caransebeș are nevoie de o pistă de atletism și speră că privirea factorilor decidenți o să se îndrepte și spre această disciplină.

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles