[AUDIO] Anul acesta poți fi Hercules de oriunde! La Hercules Maraton 2020 se aleargă împreună, de la distanță

O nouă ediție a Hercules Maraton va avea loc sâmbătă, 17 octombrie. Ediția 2020 este una ce se desfășoară online și în care se aleargă împreună, de la distanță.

”Pentru că am pus siguranța pe primul loc, ediția Hercules Maraton 2020 se ține online” după cum afirmă una dintre organizatoare Anca Sain:

”Anul acesta ar fi trebuit să organizăm o ediție aniversară, tocmai de aceea o considerăm și mai specială. Este o ediție online și ne dorim să ținem aproape de prietenii noștri care sunt concurenți, alergăm cu sufletul gândindu-ne la Hercules. Fiecare poate alerga cei 21 de km unde își dorește, cei care sunt în zona Herculane, o pot face chiar pe traseul obișnuit. Fiecare va alerga, de preferat, de la ora 9 pe ce traseu dorește. Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 9-23. Noi am decis să acordăm la final zece premii, cu ajutorul sponsorului nostru, prin tragere la sorți, ce va avea loc luni dimineața. Peste 60 de persoane sunt înscrise, din toată țara. Noi facem totul din iubire pentru alergare, pentru mișcare și sperăm să ne vedem cu bine anul viitor, față în față, pe traseul obișnuit. Le dorim vreme bună și succes tuturor participanților, oriunde se află”,a concluzionat Anca Sain.

Hercules Maraton – Endomondo Online Edition va avea loc sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 9:00.

Detalii pe pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1080657095724145

Cele mai citite

Related Articles