[audio] Antrenorul reşiţean Florin Pera i-a susţinut din tribună pe handbaliştii de la HC Adrian Petrea

Florin Pera (1)

Fostul handbalist reşiţean Florin Pera, în prezent antrenor la echipa feminină de primă ligă, HCM Roman, este în vacanţă după încheierea sezonului competiţional. Aflat pentru câteva zile în oraşul natal, Florin Pera nu a putut sta departe de handbal. Tehnicianul s-a aflat în tribunele Sălii Polivalente pentru a-i susţine pe tinerii handbalişti de la HC Adrian Petrea, care participă la turneul final.

Florin Pera îşi întrerupe vacanţa pentru a participa la primul modul al cursului pentru obținerea diplomei de Master Coach, organizat în Serbia. În viitor, antrenorii fără licență Master Coach nu vor mai avea dreptul să stea pe banca tehnică la meciurile internaționale.

Înainte de plecarea în Serbia, Florin Pera a vorbit presei cărăşene despre acest curs de perfecţionare şi reluarea pregătirilor cu HCM Roman:

Florin Pera şi-a prelungit contractul cu HCM pentru încă două sezoane. Gruparea moldoveană a încheiat pe locul 4 sezonul 2014/2015 al Ligii Naţionale de handbal feminin.

Pera a promovat cu Universitatea Reșița în Liga Națională în anul 2009, antrenând în primul eșalon echipe precum Mureșul Târgu Mureș, CSM Cetate Deva, Neptun Constanța și, în prezent, HCM Roman.

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles