[AUDIO] Antrenorul emerit Cristian Dragomir din Caransebeș a fost ales în funcția de vicepreședinte al Federației Române de Atletism

Fosta campioană olimpică la săritura în lungime Anişoara Cuşmir-Stanciu a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Atletism. Au candidat pentru funcţia de preşedinte al FRA fosta campioana olimpică la maraton Constantina Diţă, campioana olimpică la săritura în lungime Anişoara Cuşmir-Stanciu, preşedintele în exerciţiu Florin Florea şi fostul preşedinte al instituţiei, Sorin Matei. Pentru cele 4 funcţii de vicepreşedinte au fost aleşi Nicoleta Grasu, Virgil Preda, Cristina Man şi, nu în ultimul rând, antrenorul emerit Cristian Dragomir de la CSS Caransebes.

Am stat de vorbă cu prof. Cristian Dragomir despre importanța acestei noi misiuni:

”Atletismul a fost, şi sper că va rămâne şi în următorii ani sportul numărul 1 aici. Sportul de înaltă performanţă trebuie să se desfăşoare continuu, şi cred că încă mai pot să îmi pun mintea şi energia la contribuţie, pentru dezvoltarea atletismului în România”, concluziona într-un interviu precedent noul vicepreședinte al FRA, antrenorul federal Cristian Dragomir.