[AUDIO] Antrenorul Aihan Omer se pregăteşte pentru obţinerea diplomei de Master Coach

Aihan OmerAntrenorul echipei de handbal CS Caraș-Severin, prof. Aihan Omer, a fost prezent la un curs de specializare în Danemarca, organizat de Federația Internațională de Handbal.

“A fost primul modul al cursului pentru obținerea diplomei de Master Coach, o diplomă de care în curând vom avea nevoie pentru a putea antrena echipe de cupe europene şi echipe naţionale. A fost un curs foarte intens, cu un program foarte încărcat, în care de la ora 9.00 până la ora 23.00 am fost solicitați la maxim“, a precizat Aihan Omer.

Antrenorul Aihan Omer despre cursul din Danemarca:

 

Cât timp a fost antrenorul Omer în Danemarca, la echipa CS Caraș-Severin a sosit un nou pivot, sârbul Vladislav Veselinov. Despre această nouă achiziție, antrenorul a spus că lucrurile nu sunt chiar aşa de clare. În ceea ce priveşte evoluţia sa, Veselinov a lăsat o impresie bună, dar urmează procedurile de transfer care sunt mai delicate, a precizat Aihan Omer.

Paul Sas O situaţie similară se regăseşte şi în cazul unui alt pivot, Paul Sas, care se află în pregătire la Reşiţa. Jucătorul băimărean a suferit o accidentare gravă şi în prezent se antrenează alături de echipa CS Caraş-Severin, fiind dorit de conducerea clubului cărăşean. Handbalistul a mai evoluat la HCM Constanţa, CSM Satu Mare, CSM Oradea şi CSM Medgidia.

FRH nu a stabilit pentru pauza competițională perfectarea de transferuri.

Ascultaţi aici declaraţia antrenorului Aihan Omer despre situaţia celor doi jucători:

 

De același autor

Related Articles